Giriş Kayıt
Fabio Zamarion

Fabio Zamarion


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Fabio Zamarion, görüntü yönetmeni, kameraman. En İyi Teklif (2013), Esrarengiz Kadın (2006), Nefes Alıyorum (2002), Evilenko (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni    
2016 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.2 83
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.7 128
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 2,477
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 236
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 489

En İyi Teklif
2013 Suç Görüntü Yönetmeni 7.8 82,899
2012 Tarihi Görüntü Yönetmeni    
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 5.1 39
2009 Biyografi Görüntü Yönetmeni    
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 629

Mükemmel Bir Gün
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 1,113

Esrarengiz Kadın
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 9,593
2005 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 473
2004 Suç Görüntü Yönetmeni 6.2 2,607

Nefes Alıyorum
2002 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 4,066
2000 Aksiyon Kameraman 6.6 68,990

Goya
1999 Biyografi Kameraman 6.7 1,424
1998 Dram Kameraman 7.2 2,422

Korsan
1995 Aksiyon Kameraman 5.6 22,662

Küçük Buda
1993 Dram Kameraman 6.0 13,170
1993 Komedi Kameraman 5.3 114
1989 Dram Kameraman 7.3 689

Son İmparator
1987 Biyografi Kameraman 7.8 77,059
1987 Macera Kameraman 4.2 8,759
- Belgesel Görüntü Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017