Giriş Kayıt
Arif Zakaria

Arif Zakaria (50)


Oyuncu

Arif Zakaria, 11 Kasım 1966 Bombay, Maharashtra, Hindistan doğumlu oyuncu. Jism 2 (2012), Darr @ the Mall (2014), (2010) Benim Adım Khan (2010), (2013) Krrish 3 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1966
Doğum Yeri: Bombay, Maharashtra, Hindistan
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 50 Biyografi Oyuncu 5.8 17
2014 48 Korku Oyuncu 5.0 723
2013 47 Romantik Oyuncu 5.4 16,024
2013 47 Dram Oyuncu 7.4 10,402
2013 47 Aksiyon Oyuncu 5.8 4,671
2012 46 Dram Oyuncu 3.0 2,756
2012 46 Suç Oyuncu 6.1 3,963
2012 46 Aksiyon Oyuncu 5.1 5,811
2011 45 Korku Oyuncu 6.2 1,532
2010 44 Dram Oyuncu 5.0 94

Benim Adım Khan
2010 44 Dram Oyuncu 8.0 77,345
2009 43 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,991
2006 40 Müzikal Oyuncu 6.3 276
2005 39 Komedi Oyuncu 3.4 447
2005 39 Biyografi Oyuncu 7.5 621
2004 38 Aksiyon Oyuncu 4.5 934
2004 38 Aksiyon Oyuncu 3.6 444
2004 38 Savaş Oyuncu 6.2 1,033
2003 37 Dram Oyuncu 8.0 3,984
2003 37 Oyuncu 5.3 547
2003 37 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,433
1999 33 Suç Oyuncu 7.1 3,445
1998 32 Dram Oyuncu 7.8 5,784
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017