Giriş Kayıt
Sergei Yursky

Sergei Yursky (82)


Oyuncu

Sergei Yuryevich Yursky, 16 Mart 1935 doğumlu oyuncu. Mesto vstrechi izmenit nelzya (1979), Lyubov i golubi (1985), Zolotoy telyonok (1968), Respublika SHKID (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sergei Yuryevich Yursky
Doğum Tarihi: 16 Mart 1935
Diğer Bir İsmi: Sergej Jurski | S. Yurskiy
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 80 Belgesel Oyuncu    
2009 74 Biyografi Oyuncu 7.1 408

Sonsuzluğun Sonu
1987 52 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 138
1985 50 Komedi Oyuncu 8.3 2,142
1979 Macera Oyuncu 9.1 2,230
1969 34 Macera Oyuncu 6.8 143
1968 33 Komedi Oyuncu 8.5 1,530
1966 31 Komedi Oyuncu 7.9 587
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017