Giriş Kayıt
Sai-Kit Yung

Sai-Kit Yung


Oyuncu

Sai-Kit Yung, oyuncu. (1999) Kurda Tuzak (1999), (2005) Kıyametin Sesi (2005), (1988) Seng fat dak ging (1988), (1984) Dang doi lai ming (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stuart Ong | Weng Shijie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Miras
2008 Macera Oyuncu 6.5 11,520
2006 Belgesel Oyuncu 7.0 77

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,054,563

Kıyametin Sesi
2005 Aksiyon Oyuncu 4.2 16,636

New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7.5 333,873

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 176,979

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Oyuncu 6.2 92,339

Kırmızı Keman
1998 Dram Oyuncu 7.7 27,874
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,702
1991 Komedi Oyuncu 6.0 472
1991 Oyuncu 5.8 76

When Fortune Smiles
1990 Oyuncu 6.3 347
1990 Oyuncu 5.7 10
1989 Macera Oyuncu    
1988 Komedi Oyuncu    
1988 Aksiyon Oyuncu 6.4 218
1988 Aksiyon Oyuncu 7.0 519
1988 Komedi Oyuncu 5.7 121
1985 Suç Oyuncu 7.2 96
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,116
1984 Aksiyon Oyuncu 6.9 504
1984 Dram Oyuncu 6.4 143
1982 Dram Oyuncu 7.0 160
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017