Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sai-Kit Yung

Sai-Kit Yung


Oyuncu

Sai-Kit Yung, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Stuart Ong | Weng Shijie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Miras
2008 Macera Oyuncu 6.5 11,277
2006 Belgesel Oyuncu 7.0 77

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,019,176

Kıyametin Sesi
2005 Aksiyon Oyuncu 4.2 16,636

New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7.5 324,330

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 173,224

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Oyuncu 6.2 90,243

Kırmızı Keman
1998 Dram Oyuncu 7.7 27,292
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,645
1991 Komedi Oyuncu 6.0 472
1991 Oyuncu 5.8 76

When Fortune Smiles
1990 Oyuncu 6.3 347
1990 Oyuncu 5.7 10
1989 Macera Oyuncu    
1988 Komedi Oyuncu    
1988 Aksiyon Oyuncu 6.4 218
1988 Komedi Oyuncu 5.7 121
1985 Suç Oyuncu 7.2 96
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,008
1984 Aksiyon Oyuncu 6.9 504
1984 Dram Oyuncu 6.4 143
1982 Dram Oyuncu 7.0 160
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017