Giriş Kayıt
Daniel Yun

Daniel Yun


Yapımcı

Daniel Yun, yapımcı. I Not Stupid (2002), Sola Dön Sağa Dön (2003), Hizmetçi (2005), (2002) Göz (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Yapımcı 3.9 413

Kan
2009 Korku Yapımcı 6.4 1,944

Painted Skin
2008 Aksiyon Yapımcı 6.3 3,524
2008 Komedi Yapımcı 4.8 168
2007 Aksiyon Çeşitli 6.0 434

Dövmeci
2007 Korku Yapımcı 5.1 2,766

Koruma
2007 Suç Yapımcı 7.3 4,007
2007 Dram Yapımcı 7.2 780

I Not Stupid Too
2006 Komedi Yapımcı 7.2 430

Son Dans
2006 Aksiyon Yapımcı 5.8 540

Hizmetçi
2005 Korku Yapımcı 5.9 999
2005 Komedi Yapımcı 5.6 61

Göz 2
2004 Dram Yapımcı 5.7 4,077

Kirli İşler 2
2003 Aksiyon Yapımcı 7.4 13,450

Sola Dön Sağa Dön
2003 Romantik Yapımcı 6.8 1,405
2003 Dram Yapımcı 6.5 258

Göz
2002 Dram Yapımcı 6.7 25,018

I Not Stupid
2002 Dram Yapımcı 7.2 898
2000 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
6.0 567
Film Altyazıları
Passengers (8,243) Doctor Strange (4,089) Assassin's Creed (3,892) Arrival (2,823) Allied (2,656) xXx: Return of Xander Cage (2,591) Moana (1,812) Forushande (1,649) Hacksaw Ridge (1,630) Split (1,443)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,552) Supernatural (8,263) Legion (8,170) Arrow (6,009) Black Sails (3,804) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,789) Taboo (3,761) Vikings (3,747) Suits (3,336) The Expanse (3,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017