Giriş Kayıt
Ron Yuan

Ron Yuan (44)


Oyuncu, Dublör, Yönetmen Asistanı

Ronald Winston Yuan, 20 Şubat 1973 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, dublör, yönetmen asistanı. Çıplak Gözlü Kız (2012), Mall (2014), (2009) Hızlı ve Öfkeli 4 (2009), (2014) Marco Polo (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ronald Winston Yuan
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Ron Winston Yuan | Ronald Winston Yuan | Ronald Yu
Burcu: Balık
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2017 44 Suç Oyuncu 8.8 14

Ejderin Doğuşu
2016 43 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,697

Hesaplaşma
2016 43 Aksiyon Oyuncu 7.4 195,231

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 43 Aksiyon Oyuncu 5.3 139,017
2015 42 Aksiyon Oyuncu 4.3 263
2015 42 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.6 41,841
2015 42 Kısa Metraj Dublör
Yapımcı
Oyuncu
6.8 14

Kötülük Diyarı
2014 41 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.8 6,903
2014 Macera Oyuncu 8.1 49,325
2014 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
5.9 318
2014 41 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,877
2014 41 Dram Oyuncu 5.1 1,044
2014 Suç Oyuncu 7.3 5,905
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 623

Kod Adı: Olympus
2013 40 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.5 220,238
2013 Dram Oyuncu 7.3 3,477
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 7,047
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 648

Kızıl Şafak
2012 39 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.4 65,759
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 222
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,398

Çıplak Gözlü Kız
2012 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Yapımcı
Oyuncu
4.9 1,738
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,008
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,025
2011 Aksiyon Oyuncu 8.9 4,087

Büyük Dövüş
2011 38 Dram Çeşitli 8.2 368,113
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,957
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 753
2010 37 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
Çeşitli
8.2 58
2009 Aksiyon Çeşitli 9.2 5,458

Ölüm Meleği
2009 36 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.0 1,827
2009 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,046

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 36 Aksiyon Oyuncu 6.6 224,696
2009 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.0 1,183
2009 36 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Çeşitli
5.4 443

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 36 Suç Çeşitli 3.7 20,642

Kan ve Kemik
2009 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 27,539

Kara Bomba
2009 36 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
7.4 38,765
2009 Macera Oyuncu 7.3 76
2009 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.5 146
2008 35 Suç Oyuncu    
2008 35 Aksiyon Oyuncu    

Çılgınlar Gecesi
2008 35 Komedi Oyuncu 3.8 1,454
2008 Oyuncu 6.2 99
2008 35 Korku Dublör
Yönetmen Asistanı
5.1 362

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 207,098

Suikastçı
2007 34 Aksiyon Çeşitli 6.3 76,886

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 34 Aksiyon Çeşitli 5.6 224,933
2007 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.2 1,232

Shanghai Öpücüğü
2007 34 Komedi Çeşitli 6.8 4,881
2007 34 Aksiyon Oyuncu 4.5 420
2006 33 Komedi Oyuncu 5.0 2,440
2006 33 Dram 5.5 675

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 396,696
2005 32 Macera Dublör
Oyuncu
Çeşitli
3.7 583

Ella
2004 31 Komedi Dublör
Oyuncu
6.3 52,172
2004 Aksiyon Oyuncu 7.0 38,871
2004 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
8.9 2,460
2003 30 Aksiyon Oyuncu    

Beşikten Mezara
2003 30 Aksiyon Oyuncu 5.8 37,041
2002 29 Dram Dublör 6.8 164

Rüzgarla Konuşanlar
2002 29 Aksiyon Dublör 6.0 59,161

Dövüş Sanatı
2002 29 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 39,587

Şaolin Futbolu
2001 28 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.3 62,561
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,304

Bitirim İkili 2
2001 28 Aksiyon Dublör 6.6 172,723

Savaş Sanatı
2000 27 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Dublör
5.7 25,482
1999 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,288
1999 26 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.0 5,742

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 55,291

Bıçağın İki Yüzü
1998 25 Aksiyon Dublör 7.1 208,330
1998 Aksiyon Oyuncu 4.1 3,700
1997 24 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,319

Gece Avcısı
1996 23 Aksiyon Oyuncu 4.2 424
1995 22 Aksiyon Oyuncu 5.2 9,592

Batman Daima
1995 22 Aksiyon Dublör 5.4 205,374
1995 22 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.0 264

İkiz Ejder
1994 21 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.6 8,881
1994 21 Aksiyon Dublör    
1994 Aksiyon Oyuncu 5.5 290
1993 Aksiyon Oyuncu 4.6 205

Maksimum Güç
1992 19 Aksiyon Dublör 4.5 163
- Müzikal Yönetmen
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017