Giriş Kayıt
Robert Yuan

Robert Yuan


Animasyon, Oyuncu, Yapım Tasarımcısı

Robert Yuan, animasyon, oyuncu, yapım tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Robert Qiu | Robert Qiu Yuan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Animasyon Yapım Tasarımcısı 5.0 254

Aksiyon Sanatı
2002 Belgesel Oyuncu 6.6 292
1996 Animasyon Animasyon    
1993 Animasyon Animasyon 6.5 321
1991 Animasyon Animasyon 7.5 17,048
Dizi Altyazıları
Vikings (9,090) Supernatural (3,918) Mr. Robot (3,767) The Big Bang Theory (3,213) Game of Thrones (3,184) Gotham (2,986) Shameless (2,814) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,807) Arrow (2,752) The Flash (1,879)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017