Giriş Kayıt
Robert Yuan

Robert Yuan


Animasyon, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu

Robert Yuan, animasyon, yapım tasarımcısı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Robert Qiu | Robert Qiu Yuan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Animasyon Yapım Tasarımcısı 5.0 254

Aksiyon Sanatı
2002 Belgesel Oyuncu    
1998 Animasyon Animasyon    
1996 Animasyon Animasyon    
1993 Animasyon Animasyon 6.5 321
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017