Giriş Kayıt
Tim Youngman

Tim Youngman


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Tim Youngman, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Bay Bean (1990), Father Ted (1995), Gavin & Stacey (2007), The Vicar of Dibley (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.9 10,356
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.7 1,576
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.8 402
2002 Komedi Sanat Bölümü    
2001 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 987
2000 Suç Sanat Bölümü 6.1 3,190
1995 Komedi Sanat Bölümü 8.6 28,153

Ölüm Makinesi
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 2,826
1994 Komedi Sanat Bölümü 8.0 8,658
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.4 308

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Sanat Bölümü 6.4 23,395

Bay Bean
1990 Komedi Sanat Bölümü 8.5 69,756
1988 Komedi Sanat Bölümü 8.4 26,821
1987 Dram Sanat Bölümü 6.3 186
1986 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 3,784
1985 Dram Sanat Bölümü 7.1 1,116
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,682) Fargo (3,734) The Last Kingdom (2,428) Into the Badlands (2,124) The Expanse (2,117) Doctor Who (2,007) Game of Thrones (1,686) Vikings (1,679) Better Call Saul (1,576) Supernatural (1,493)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017