Giriş Kayıt
Tim Youngman

Tim Youngman


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Tim Youngman, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Bay Bean (1990), Father Ted (1995), Gavin & Stacey (2007), The Vicar of Dibley (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.0 10,843
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.7 1,576
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.8 402
2002 Komedi Sanat Bölümü    
2001 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 987
2000 Suç Sanat Bölümü 6.1 3,364
1995 Komedi Sanat Bölümü 8.6 29,377

Ölüm Makinesi
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 2,826
1994 Komedi Sanat Bölümü 8.0 9,012
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.4 308

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Sanat Bölümü 6.4 24,169

Bay Bean
1990 Komedi Sanat Bölümü 8.5 74,881
1988 Komedi Sanat Bölümü 8.4 28,101
1987 Dram Sanat Bölümü 6.3 186
1986 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 4,024
1985 Dram Sanat Bölümü 7.1 1,116
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017