Giriş Kayıt
Tim Youngman

Tim Youngman


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Tim Youngman, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Bay Bean (1990), Father Ted (1995), Gavin & Stacey (2007), The Vicar of Dibley (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.9 10,096
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.7 1,576
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.8 402
2002 Komedi Sanat Bölümü    
2001 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 987
2000 Suç Sanat Bölümü 6.1 3,190
1995 Komedi Sanat Bölümü 8.6 27,466

Ölüm Makinesi
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 2,826
1994 Komedi Sanat Bölümü 8.0 8,488
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.4 308

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Sanat Bölümü 6.4 22,993

Bay Bean
1990 Komedi Sanat Bölümü 8.5 67,105
1988 Komedi Sanat Bölümü 8.4 26,225
1987 Dram Sanat Bölümü 6.3 186
1986 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 3,784
1985 Dram Sanat Bölümü 7.1 1,116
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017