Giriş Kayıt
Lee Thompson Young

Lee Thompson Young (29)


Oyuncu

Lee Thompson Young, 01 Şubat 1984 Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Rizzoli & Isles (2010), (2009) FlashForward (2009), (2004) Zafer Gecesi (2004), (2007) Tepenin Gözleri 2 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.19 Ağustos 2013 tarihinde (29 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1984
Ölüm Tarihi: 19 Ağustos 2013
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.72 m
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu 6.9 316
2010 Suç Oyuncu
7.6 26,501
2010 26 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 39
2010 Suç Oyuncu 7.0 24,540
2009 Dram Oyuncu
7.6 56,582

Tepenin Gözleri 2
2007 23 Korku Oyuncu 5.1 55,076

Sözcüklerin Gücü
2006 22 Dram Oyuncu 7.4 16,530

Zafer Gecesi
2004 20 Aksiyon Oyuncu 7.3 52,300
2004 20 Dram Oyuncu    
2001 Komedi Oyuncu 8.4 216,060
2001 Macera Oyuncu 7.5 105,376
2001 Dram Oyuncu 7.4 4,106
2001 Aksiyon Oyuncu    
1999 15 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018