Giriş Kayıt
John Sacret Young

John Sacret Young


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

John Sacret Young, senarist, yapımcı, yönetmen. China Beach (1988) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yapımcı
Senarist
8.8 46,849
1988 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
8.2 1,988
1983 Dram Senarist 7.1 4,594
1977 Korku Senarist 5.6 330
1973 Senarist 7.5 532
1971 Dram Senarist 4.4 319
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,016) Passengers (8,960) Doctor Strange (5,325) Arrival (4,013) Fences (3,369) Assassin's Creed (3,261) Allied (3,084) Hacksaw Ridge (2,606) Moana (2,078) Forushande (1,684)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,938) Taboo (9,286) The 100 (9,037) Legion (8,822) The Big Bang Theory (6,430) Black Sails (6,097) Arrow (5,106) Vikings (3,922) The Flash (3,590) The Expanse (3,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017