Giriş Kayıt
John Sacret Young

John Sacret Young


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

John Sacret Young, senarist, yapımcı, yönetmen. China Beach (1988) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yapımcı
Senarist
8.8 47,196
1988 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
8.2 2,003
1983 Dram Senarist 7.1 4,594
1977 Korku Senarist 5.6 330
1973 Senarist 7.5 532
1971 Dram Senarist 4.4 319
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017