Giriş Kayıt
John Sacret Young

John Sacret Young


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

John Sacret Young, senarist, yapımcı, yönetmen. China Beach (1988) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yapımcı
Senarist
8.8 52,068
1988 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
8.2 2,178
1983 Dram Senarist 7.1 4,594
1977 Korku Senarist 5.6 330
1973 Senarist 7.5 613
1971 Dram Senarist 4.4 319
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018