Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jerry Young

Jerry Young (98)


Editör, Editör

Jerry Young, 23 Eylül 1916 doğumlu editör, editör. San Fransisko Sokakları (1972), Kaçak (1963), "MacGyver" Pilot (1985), Cannon (1971) gibi yapımlarla biliniyor.03 Nisan 2015 tarihinde (98 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1916
Ölüm Tarihi: 03 Nisan 2015
Diğer Bir İsmi: Jerome Young | Jerry S. Young
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Aksiyon Editör 7.6 1,605
1985 69 Aksiyon Editör    
1982 66 Gizem Editör    
1980 64 Aksiyon Editör    

Shogun 1
1980 Macera Editör    
1974 Dram Editör    

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Editör 7.3 3,526
1971 Aksiyon Editör 6.7 1,664

Kaçak
1963 Macera Editör 8.1 2,287
1960 44 Suç Editör 7.1 125
1959 Western Editör 8.9 34
1958 42 Korku Editorial Department 5.3 570
1958 42 Aile Editör 6.1 177
1957 41 Suç Editör 6.9 501
1952 Western Editör 7.7 411
1951 35 Dram Editorial Department 6.7 101
1949 33 Dram Editorial Department 7.1 2,287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017