Giriş Kayıt
Dey Young

Dey Young (61)


Oyuncu

Anna Dey Young, 28 Temmuz 1955 Bloomfield Hills, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Rock 'n' Roll High School (1979), True Heart (1997), Strange Behavior (1981), (1987) Koşan Adam (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anna Dey Young
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1955
Doğum Yeri: Bloomfield Hills, Michigan, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 56 Dram Oyuncu 3.4 191

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 53 Komedi Oyuncu 5.7 23,904

Kralı Korumak
2007 52 Dram Oyuncu 4.9 295

My Friend Flicka
2006 51 Macera Oyuncu 6.2 6,204

Gece Uçuşu
2005 50 Gerilim Oyuncu 6.5 96,438
2003 48 Komedi Oyuncu 4.8 5,381

Koruyucu
2001 46 Aksiyon Oyuncu 3.9 424
2000 45 Biyografi Oyuncu    
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,270
1999 44 Dram Oyuncu 6.2 582
1999 44 Aksiyon Oyuncu 4.2 7,860
1998 43 Dram Oyuncu    
1997 42 Macera Oyuncu 5.1 721
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,041
1997 42 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,827

Kritik Karar
1996 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 41,875
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 13,713
1993 Suç Oyuncu 6.9 4,609

Kaçış Yok
1992 37 Gerilim Oyuncu 5.7 473

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,653
1991 36 Komedi Oyuncu 6.7 23,157

Özel Bir Kadın
1990 35 Komedi Oyuncu 6.9 223,264

Yılan Ve Gökkuşağı
1988 33 Korku Oyuncu 6.5 17,835

Koşan Adam
1987 32 Aksiyon Oyuncu 6.6 116,340

Uzay Topları
1987 32 Macera Oyuncu 7.1 141,637

Çılgınlar Hapishanesi
1985 30 Komedi Oyuncu 5.4 156

İstila
1983 28 Korku Oyuncu 5.5 1,972
1981 26 Korku Oyuncu 5.7 1,008
1979 24 Komedi Oyuncu 6.8 6,994

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,582
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017