Giriş Kayıt
Dey Young

Dey Young (62)


Oyuncu

Anna Dey Young, 28 Temmuz 1955 Bloomfield Hills, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Rock 'n' Roll High School (1979), True Heart (1997), Strange Behavior (1981), (1987) Koşan Adam (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anna Dey Young
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1955
Doğum Yeri: Bloomfield Hills, Michigan, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 56 Dram Oyuncu 3.4 191

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 53 Komedi Oyuncu 5.7 23,904

Kralı Korumak
2007 52 Dram Oyuncu 4.9 295

My Friend Flicka
2006 51 Macera Oyuncu 6.2 6,502

Gece Uçuşu
2005 50 Gizem Oyuncu 6.5 99,594
2003 48 Komedi Oyuncu 4.8 5,511

Koruyucu
2001 46 Aksiyon Oyuncu 3.9 424
2000 45 Biyografi Oyuncu    
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,429
1999 44 Dram Oyuncu 6.2 582
1999 44 Aksiyon Oyuncu 4.2 7,860
1998 43 Dram Oyuncu    
1997 42 Macera Oyuncu 5.1 721
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,337
1997 42 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,827

Kritik Karar
1996 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 43,700
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,125
1993 Suç Oyuncu 6.9 4,933

Kaçış Yok
1992 37 Gerilim Oyuncu 5.7 473

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,172
1991 36 Komedi Oyuncu 6.7 24,514

Özel Bir Kadın
1990 35 Komedi Oyuncu 7.0 235,663

Yılan Ve Gökkuşağı
1988 33 Korku Oyuncu 6.5 18,690

Koşan Adam
1987 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 121,342

Uzay Topları
1987 32 Macera Oyuncu 7.1 147,952

Çılgınlar Hapishanesi
1985 30 Komedi Oyuncu 5.4 156

İstila
1983 28 Korku Oyuncu 5.5 2,035
1981 26 Korku Oyuncu 5.7 1,008
1979 24 Komedi Oyuncu 6.8 6,994

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,806
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017