Giriş Kayıt
Derek J. Young

Derek J. Young (41)


Oyuncu

Derek J. Young, 23 Mart 1976 Panorama City, California, ABD doğumlu oyuncu. Newsies (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Mart 1976
Doğum Yeri: Panorama City, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Derek Young
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 16 Dram Çeşitli 7.0 16,055
1991 15 Komedi Oyuncu 6.0 3,423

Peki Ya Bob?
1991 15 Komedi Çeşitli 7.0 52,693
1991 15 Komedi Çeşitli 6.4 9,697

Problem Çocuk
1990 14 Komedi Çeşitli 5.3 23,379
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017