Giriş Kayıt
Derek J. Young

Derek J. Young (41)


Oyuncu

Derek J. Young, 23 Mart 1976 Panorama City, California, ABD doğumlu oyuncu. Newsies (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Mart 1976
Doğum Yeri: Panorama City, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Derek Young
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 16 Dram Çeşitli 7.0 16,472
1991 15 Komedi Oyuncu 6.0 3,563

Peki Ya Bob?
1991 15 Komedi Çeşitli 7.0 54,105
1991 15 Komedi Çeşitli 6.4 10,158

Problem Çocuk
1990 14 Komedi Çeşitli 5.3 24,186
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017