Giriş Kayıt
Charles Young

Charles Young


Kameraman

Charles Young, kameraman. Seinfeld (1989), Zabriskie Point (1970), Becker (1998), The Rockford Files (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charlie Young
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Komedi Kameraman 7.3 9,806
1995 Komedi Kameraman 6.0 309
1994 Komedi Kameraman 6.2 4,018
1993 Komedi Kameraman 5.9 73
1989 Komedi Kameraman 8.9 186,163
1976 Aksiyon Kameraman 7.7 1,590
1976 Western Kameraman    
1976 Dram Kameraman    
1974 Suç Kameraman 8.1 5,074
1970 Dram Kameraman 7.1 11,167
1969 Western Kameraman 5.7 1,209
1966 Komedi Kameraman 5.7 1,282
1955 Dram Kameraman 8.0 3,575
Film Altyazıları
Gold (2,668) Personal Shopper (1,852) Get Out (1,736) Logan (1,575) Silence (1,547) The Age of Shadows (1,042) Split (1,000) La La Land (966) The Fate of the Furious (945) Rings (906)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,366) The Flash (5,223) Into the Badlands (3,306) Gotham (2,455) Fargo (1,907) The Blacklist (1,866) Game of Thrones (1,592) Vikings (1,494) The Last Kingdom (1,462) Billions (1,308)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017