Giriş Kayıt
Charles Young

Charles Young


Kameraman

Charles Young, kameraman. Seinfeld (1989), Zabriskie Noktası (1970), Becker (1998), The Rockford Files (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charlie Young
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Komedi Kameraman 7.3 10,086
1995 Komedi Kameraman 6.0 309
1994 Komedi Kameraman 6.2 4,197
1993 Komedi Kameraman 5.9 73
1989 Komedi Kameraman 8.9 196,993
1977 Dram Kameraman 7.3 1,214
1976 Aksiyon Kameraman 7.7 1,654
1976 Western Kameraman    
1976 Dram Kameraman    
1974 Suç Kameraman 8.1 5,358

Zabriskie Noktası
1970 Dram Kameraman 7.1 11,976
1969 Western Kameraman 5.7 1,209
1966 Komedi Kameraman 5.8 1,403
1955 Dram Kameraman 8.0 3,798
Film Altyazıları
Dunkirk (6,122) The Mountain Between Us (4,632) It (3,946) Stronger (2,678) Mother! (2,032) American Made (1,907) Kingsman: The Golden Circle (1,794) Loving Vincent (1,292) The Foreigner (910) Detroit (833)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,235) Shameless (7,043) Mr. Robot (5,144) Game of Thrones (3,926) Peaky Blinders (2,259) Supernatural (2,137) Manhunt: Unabomber (1,941) Lucifer (1,882) Designated Survivor (1,865) The Big Bang Theory (1,683)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017