Giriş Kayıt
Charles Young

Charles Young


Kameraman

Charles Young, kameraman. Seinfeld (1989), Zabriskie Noktası (1970), Becker (1998), The Rockford Files (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charlie Young
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Komedi Kameraman 7.3 10,307
1995 Komedi Kameraman 6.0 309
1994 Komedi Kameraman 6.2 4,333
1993 Komedi Kameraman 5.9 73
1989 Komedi Kameraman 8.9 204,915
1977 Dram Kameraman 7.3 1,214
1976 Aksiyon Kameraman 7.7 1,767
1976 Western Kameraman    

Tıp Merkezi
1976 Dram Kameraman    
1974 Suç Kameraman 8.1 5,554

Zabriskie Noktası
1970 Dram Kameraman 7.1 11,976
1969 Western Kameraman 5.7 1,209
1966 Komedi Kameraman 5.8 1,403
1955 Dram Kameraman 8.0 3,968
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018