Giriş Kayıt
Charles Young

Charles Young


Kameraman

Charles Young, kameraman. Seinfeld (1989), Zabriskie Point (1970), Becker (1998), The Rockford Files (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charlie Young
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Komedi Kameraman 7.3 9,721
1995 Komedi Kameraman 6.0 309
1994 Komedi Kameraman 6.3 3,979
1993 Komedi Kameraman 5.9 73
1989 Komedi Kameraman 8.9 183,250
1976 Aksiyon Kameraman 7.7 1,559
1976 Western Kameraman    
1976 Dram Kameraman    
1974 Suç Kameraman 8.2 5,004
1970 Dram Kameraman 7.1 11,167
1969 Western Kameraman 5.7 1,209
1966 Komedi Kameraman 5.7 1,282
1955 Dram Kameraman 8.0 3,503
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,515) Legion (10,159) The 100 (8,102) Arrow (7,326) The Flash (6,245) Taboo (5,868) The Big Bang Theory (5,833) Black Sails (5,241) Suits (4,128) Vikings (4,100)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017