Giriş Kayıt
Charles Young

Charles Young


Kameraman

Charles Young, kameraman. Seinfeld (1989), Zabriskie Noktası (1970), Becker (1998), The Rockford Files (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charlie Young
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Komedi Kameraman 7.3 9,948
1995 Komedi Kameraman 6.0 309
1994 Komedi Kameraman 6.3 4,112
1993 Komedi Kameraman 5.9 73
1989 Komedi Kameraman 8.9 192,168
1977 Dram Kameraman 7.3 1,214
1976 Aksiyon Kameraman 7.7 1,654
1976 Western Kameraman    
1976 Dram Kameraman    
1974 Suç Kameraman 8.1 5,250

Zabriskie Noktası
1970 Dram Kameraman 7.1 11,843
1969 Western Kameraman 5.7 1,209
1966 Komedi Kameraman 5.7 1,282
1955 Dram Kameraman 8.0 3,701
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017