Giriş Kayıt
Yoshifumi Hatano

Yoshifumi Hatano


Yapımcı

Yoshifumi Hatano, yapımcı. Majikaru Tarurûto-kun (1990) yapımıyla biliniyor.01 Mart 1995 tarihinde (25 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Mart 1995
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Animasyon Yapımcı    
1988 Animasyon Yapımcı    
1988 Animasyon Çeşitli    
1987 Animasyon Yapımcı    
1986 Animasyon Yapımcı    
1974 Animasyon Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017