Giriş Kayıt
Yoshifumi Hatano

Yoshifumi Hatano


Yapımcı

Yoshifumi Hatano, yapımcı. Majikaru Tarurûto-kun (1990) yapımıyla biliniyor.01 Mart 1995 tarihinde (25 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Mart 1995
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Animasyon Yapımcı    
1988 Animasyon Yapımcı    
1988 Animasyon Çeşitli    
1987 Animasyon Yapımcı    
1986 Animasyon Yapımcı    
1974 Animasyon Çeşitli    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,305) Assassin's Creed (5,568) Passengers (4,284) Doctor Strange (3,898) Allied (2,762) Split (2,488) Arrival (2,288) xXx: Return of Xander Cage (2,261) Forushande (2,057) Moana (1,785)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,966) Taboo (4,357) Arrow (3,995) Legion (3,766) Vikings (3,588) Blindspot (3,046) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,012) Suits (2,722) Black Sails (2,715) Legends of Tomorrow (2,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017