Giriş Kayıt
Akio Yoshida

Akio Yoshida


Yönetmen

Akio Yoshida, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Romantik Yönetmen    
2009 Yönetmen    
2007 Aile Yönetmen    
2006 Aile Yönetmen    
2005 Korku Yönetmen 6.5 292
2005 Korku Yönetmen    
2004 Korku Yönetmen 5.6 256
2004 Yönetmen    
2003 Yönetmen    
2000 Yönetmen 8.5 16
2000 Yönetmen    
Film Altyazıları
Gold (2,484) Get Out (1,642) Personal Shopper (1,523) Logan (1,405) Silence (1,262) The Age of Shadows (958) Split (910) La La Land (876) Rings (837) The Fate of the Furious (771)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,870) The Flash (4,206) Into the Badlands (3,131) Gotham (2,162) The Blacklist (1,724) Fargo (1,675) The Last Kingdom (1,399) Game of Thrones (1,371) Vikings (1,371) Billions (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017