Giriş Kayıt
Thom Yorke

Thom Yorke (48)


Oyuncu, Müzisyen

Thomas Edward Yorke, 07 Ekim 1968 Wellingborough, Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen. Prestij (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Edward Yorke
Doğum Tarihi: 07 Ekim 1968
Doğum Yeri: Wellingborough, Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Radiohead | Thom E. Yorke | Thomas Edward Yorke
Takma İsmi: Dr. Tchock
Burcu: Terazi
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 42 Belgesel Müzik 7.5 87

Avcı
2010 42 Gerilim 6.3 1,247
2009 41 Oyuncu    

Yangın Anında Ne Yapılmalı?
2001 33 Aksiyon Müzik 6.9 3,192
1998 30 Belgesel Oyuncu 7.5 2,701
1992 Müzik Oyuncu 8.4 352
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,389
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017