Giriş Kayıt
Patty York

Patty York


Makyaj

Patty York, makyaj. Benny & Joon (1993), Arizona Rüyası (1993), Red Rock Kasabası (1993), Üçü Birarada (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Makyaj 5.8 34,379
2015 Dram Makyaj 5.1 3,273

Genç Çıraklar
2013 Komedi Makyaj 6.3 169,021

Evde Curcuna
2012 Komedi Makyaj 6.1 22,395
2011 Komedi Makyaj 6.2 36,658

Açık Çek
2011 Komedi Makyaj 5.9 108,152

Zor Baba 3
2010 Komedi Makyaj 5.5 91,521

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Makyaj 5.4 37,560

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Makyaj 6.5 330,976

Dr. Parnassus
2009 Macera Makyaj 6.8 131,639

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Makyaj 7.0 244,045

Hayal Et
2009 Komedi Makyaj 5.6 10,597

Tavşan Kız
2008 Komedi Makyaj 5.5 68,308

Şans Sende
2007 Dram Makyaj 5.9 18,397
2007 Aksiyon Makyaj 6.2 131,733

Aşkla Randevu
2005 Komedi Makyaj 5.9 27,252
2005 Aksiyon Makyaj 4.1 4,902

Hovarda
2004 Dram Makyaj 6.4 32,202

Gizli Pencere
2004 Gizem Makyaj 6.6 157,653

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Makyaj 7.6 4,629

Alex Ve Emma
2003 Komedi Makyaj 5.6 11,598
2003 Komedi Makyaj 5.6 7,161

Çılgınlar Gemisi
2002 Komedi Makyaj 4.9 27,828

Cehennemden Gelen
2001 Korku Makyaj 6.8 131,639

Çikolata
2000 Dram Makyaj 7.3 158,632

Vatansever
2000 Aksiyon Makyaj 7.2 221,242

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Makyaj 6.6 190,989

Aşk Üçgeni
1999 Dram Makyaj 5.7 636

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Makyaj 7.7 226,150

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Makyaj 6.0 8,967

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 193,279
1997 Dram Makyaj 6.4 7,848
1997 Dram Makyaj 6.0 490

Cennet Mahkumları
1996 Dram Makyaj 5.7 4,304

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Makyaj    

Tam Zamanında
1995 Suç Makyaj 6.3 33,477

Ölü Adam
1995 Dram Makyaj 7.7 77,315

Don Juan De Marco
1994 Komedi Makyaj 6.7 43,395

Üçü Birarada
1994 Komedi Makyaj 6.2 11,063
1994 Komedi Makyaj 6.2 2,825

Kötü Kızlar
1994 Western Makyaj 5.1 10,181

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Makyaj 7.8 183,374

Red Rock Kasabası
1993 Suç Makyaj 7.0 15,901
1993 Komedi Makyaj 7.2 48,549

Arizona Rüyası
1993 Komedi Makyaj 7.4 36,139
1990 Suç Makyaj 6.4 8,604
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017