Giriş Kayıt
Patty York

Patty York


Makyaj

Patty York, makyaj. Benny & Joon (1993), Arizona Rüyası (1993), Red Rock Kasabası (1993), Üçü Birarada (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Makyaj    

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Makyaj 5.8 39,511
2015 Dram Makyaj 5.1 3,492

Genç Çıraklar
2013 Komedi Makyaj 6.3 173,500

Evde Curcuna
2012 Komedi Makyaj 6.1 22,791
2011 Komedi Makyaj 6.2 38,181

Açık Çek
2011 Komedi Makyaj 5.9 110,495

Zor Baba 3
2010 Komedi Makyaj 5.5 94,690

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Makyaj 5.4 38,817

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Makyaj 6.5 341,446

Dr. Parnassus
2009 Macera Makyaj 6.8 134,450

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Makyaj 7.0 250,844

Hayal Et
2009 Komedi Makyaj 5.6 11,616

Tavşan Kız
2008 Komedi Makyaj 5.5 70,585

Şans Sende
2007 Dram Makyaj 5.9 18,397

İleri
2007 Aksiyon Makyaj 6.2 135,059

Aşkla Randevu
2005 Komedi Makyaj 5.9 28,181
2005 Aksiyon Makyaj 4.1 4,902

Hovarda
2004 Dram Makyaj 6.4 32,202

Gizli Pencere
2004 Gizem Makyaj 6.6 162,224

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Makyaj 7.6 4,629

Alex Ve Emma
2003 Komedi Makyaj 5.6 11,598
2003 Komedi Makyaj 5.6 7,428

Çılgınlar Gemisi
2002 Komedi Makyaj 4.9 27,841

Cehennemden Gelen
2001 Korku Makyaj 6.8 134,834

Çikolata
2000 Dram Makyaj 7.3 162,477

Vatansever
2000 Aksiyon Makyaj 7.2 227,738

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Makyaj 6.6 195,907

Aşk Üçgeni
1999 Dram Makyaj 5.7 636

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Makyaj 7.7 232,307

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Makyaj 6.0 8,967

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 198,257
1997 Dram Makyaj 6.4 7,848
1997 Dram Makyaj 6.0 490

Cennet Mahkumları
1996 Dram Makyaj 5.7 4,304

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Makyaj    

Tam Zamanında
1995 Suç Makyaj 6.3 33,477

Ölü Adam
1995 Dram Makyaj 7.7 79,922

Don Juan De Marco
1994 Komedi Makyaj 6.7 44,240

Üçü Birarada
1994 Komedi Makyaj 6.2 11,063

İstasyon Cinayetleri
1994 Komedi Makyaj 6.2 2,923

Kötü Kızlar
1994 Western Makyaj 5.1 10,443

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Makyaj 7.8 188,716

Red Rock Kasabası
1993 Suç Makyaj 7.0 16,839
1993 Komedi Makyaj 7.2 49,841

Arizona Rüyası
1993 Komedi Makyaj 7.4 37,214
1990 Suç Makyaj 6.4 8,910
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018