Giriş Kayıt
Patty York

Patty York


Makyaj

Patty York, makyaj. Benny & Joon (1993), Arizona Rüyası (1993), Red Rock Kasabası (1993), Üçü Birarada (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Makyaj 5.8 35,768
2015 Dram Makyaj 5.1 3,273

Genç Çıraklar
2013 Komedi Makyaj 6.3 169,979

Evde Curcuna
2012 Komedi Makyaj 6.1 22,455
2011 Komedi Makyaj 6.2 37,227

Açık Çek
2011 Komedi Makyaj 5.9 108,630

Zor Baba 3
2010 Komedi Makyaj 5.5 92,222

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Makyaj 5.4 37,794

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Makyaj 6.5 333,489

Dr. Parnassus
2009 Macera Makyaj 6.8 132,264

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Makyaj 7.0 245,640

Hayal Et
2009 Komedi Makyaj 5.6 10,597

Tavşan Kız
2008 Komedi Makyaj 5.5 68,821

Şans Sende
2007 Dram Makyaj 5.9 18,397
2007 Aksiyon Makyaj 6.2 132,514

Aşkla Randevu
2005 Komedi Makyaj 5.9 27,541
2005 Aksiyon Makyaj 4.1 4,902

Hovarda
2004 Dram Makyaj 6.4 32,202

Gizli Pencere
2004 Gizem Makyaj 6.6 158,878

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Makyaj 7.6 4,629

Alex Ve Emma
2003 Komedi Makyaj 5.6 11,598
2003 Komedi Makyaj 5.6 7,428

Çılgınlar Gemisi
2002 Komedi Makyaj 4.9 27,841

Cehennemden Gelen
2001 Korku Makyaj 6.8 132,574

Çikolata
2000 Dram Makyaj 7.3 159,591

Vatansever
2000 Aksiyon Makyaj 7.2 222,797

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Makyaj 6.6 192,222

Aşk Üçgeni
1999 Dram Makyaj 5.7 636

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Makyaj 7.7 227,761

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Makyaj 6.0 8,967

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 194,502
1997 Dram Makyaj 6.4 7,848
1997 Dram Makyaj 6.0 490

Cennet Mahkumları
1996 Dram Makyaj 5.7 4,304

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Makyaj    

Tam Zamanında
1995 Suç Makyaj 6.3 33,477

Ölü Adam
1995 Dram Makyaj 7.7 77,947

Don Juan De Marco
1994 Komedi Makyaj 6.7 43,437

Üçü Birarada
1994 Komedi Makyaj 6.2 11,063

İstasyon Cinayetleri
1994 Komedi Makyaj 6.2 2,923

Kötü Kızlar
1994 Western Makyaj 5.1 10,220

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Makyaj 7.8 184,556

Red Rock Kasabası
1993 Suç Makyaj 7.0 16,839
1993 Komedi Makyaj 7.2 48,864

Arizona Rüyası
1993 Komedi Makyaj 7.4 36,139
1990 Suç Makyaj 6.4 8,667
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017