Giriş Kayıt
John J. York

John J. York (58)


Oyuncu

John Joseph Robert York, 10 Aralık 1958 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Joseph Robert York
Doğum Tarihi: 10 Aralık 1958
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: John York
Burcu: Yay
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 58 Gerilim Oyuncu 4.2 101
2016 58 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,133
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 204
2007 Dram Oyuncu 7.3 209
2006 48 Macera Oyuncu    
2004 46 Dram Oyuncu 5.7 538
1996 Komedi Oyuncu 5.7 1,961
1988 Dram Oyuncu    
1986 28 Komedi Oyuncu 6.8 15,096
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,052
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,497
Film Altyazıları
Kidnap (4,307) T2 Trainspotting (3,391) Beauty and the Beast (2,912) Contratiempo (1,515) The Fate of the Furious (1,462) Redivider (1,259) Dangal (1,132) The Boss Baby (1,023) The Great Wall (923) Get Out (813)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,897) Better Call Saul (5,752) The Flash (5,702) Twin Peaks (4,166) Lucifer (4,084) Into the Badlands (3,643) Supernatural (3,243) Gotham (2,947) 12 Monkeys (2,546) Fargo (2,483)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017