Giriş Kayıt
Yudum Yontan

Yudum Yontan


Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Yudum Yontan, oyuncu, kostüm tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 6,264
1995 Macera Sanat Yönetmeni 7.2 40
1988 Dram Oyuncu 6.7 18
1987 Dram Oyuncu 7.1 193
1985 Komedi Oyuncu 7.5 2,687
Dizi Altyazıları
The Flash (10,314) Better Call Saul (5,914) Fargo (5,126) Lucifer (4,151) Arrow (4,002) The 100 (3,905) Gotham (3,568) 12 Monkeys (2,840) American Gods (2,667) Supernatural (2,562)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017