Giriş Kayıt
Yudum Yontan

Yudum Yontan


Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Yudum Yontan, oyuncu, kostüm tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 6,031
1995 Macera Sanat Yönetmeni 7.3 39
1988 Dram Oyuncu 6.7 18
1987 Dram Oyuncu 7.1 191
1985 Komedi Oyuncu 7.5 2,521
Film Altyazıları
Passengers (8,243) Doctor Strange (4,089) Assassin's Creed (3,892) Arrival (2,823) Allied (2,656) xXx: Return of Xander Cage (2,591) Moana (1,812) Forushande (1,649) Hacksaw Ridge (1,630) Split (1,443)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,552) Supernatural (8,263) Legion (8,170) Arrow (6,009) Black Sails (3,804) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,789) Taboo (3,761) Vikings (3,747) Suits (3,336) The Expanse (3,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017