Giriş Kayıt
Yudum Yontan

Yudum Yontan


Oyuncu, Sanat Yönetmeni, Kostüm Tasarımcısı

Yudum Yontan, oyuncu, sanat yönetmeni, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 6,147
1995 Macera Sanat Yönetmeni 7.2 40
1988 Dram Oyuncu 6.7 18
1987 Dram Oyuncu 7.1 192
1985 Komedi Oyuncu 7.5 2,565
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017