Giriş Kayıt
Shin Yoneyama

Shin Yoneyama


Yapımcı

Shin Yoneyama, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmez Savaşçı
2007 Aksiyon Yapımcı 5.5 577

Dün Hiroşima’da, Bugün Hiroşima’da
2007 Dram Yapımcı 7.1 42
2006 Aksiyon Yapımcı 6.6 2,116
2006 Komedi Yapımcı 5.5 27
2006 Aksiyon Yapımcı 6.0 68
2004 Yapımcı 5.1 56
2004 Aksiyon Yapımcı    
2000 Suç Yapımcı 7.6 10
1991 Komedi Yapımcı 5.9 930
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017