Giriş Kayıt
Shin Yoneyama

Shin Yoneyama


Yapımcı

Shin Yoneyama, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmez Savaşçı
2007 Aksiyon Yapımcı 5.5 577

Dün Hiroşima’da, Bugün Hiroşima’da
2007 Dram Yapımcı 7.1 42
2006 Aksiyon Yapımcı 6.6 2,116
2006 Komedi Yapımcı 5.5 27
2006 Aksiyon Yapımcı 6.0 68
2004 Yapımcı 5.1 56
2004 Aksiyon Yapımcı    
2000 Suç Yapımcı 7.6 10
1991 Komedi Yapımcı 5.9 930
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017