Giriş Kayıt
Cem Yılmaz

Cem Yılmaz (45)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı. Son Umut (2014), CM101MMXI Fundamentals (2013), G.O.R.A. (2004), Vizontele (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1973
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
9.6 (279 Oy)
  • Currently 191.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    
2018 45 Komedi Oyuncu
Senarist
7.9 19,370
2017 Komedi Oyuncu 8.2 358
2017 44 Komedi Oyuncu 5.6 1,318
2016 43 Komedi Oyuncu 7.5 6,687
2015 42 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.0 14,170

Son Umut
2014 41 Dram Oyuncu 7.1 63,316
2014 41 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.7 25,362
2013 40 Belgesel Oyuncu
Senarist
9.3 39,368

Şahane Misafir
2012 39 Dram Oyuncu 6.7 3,760
2011 38 Komedi Yapımcı 7.3 9,234
2011 38 Müzik, Komedi Oyuncu    
2010 37 Dram Oyuncu 6.3 455
2010 37 Suç Oyuncu 7.5 24,574
2010 Game-Show Yönetmen
Oyuncu
7.8 2,109

Arthur: Maltazar'ın İntikamı
2009 36 Animasyon Oyuncu 5.3 5,541
2009 36 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.4 23,054
2008 35 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.3 28,146
2008 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Müzik
Çeşitli
9.2 6,112
2006 33 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.5 23,783
2005 32 Komedi Oyuncu 7.4 22,616
2004 31 Macera Oyuncu
Senarist
8.0 45,089
2001 28 Komedi Oyuncu 8.1 25,611
2001 28 Komedi Yönetmen
Oyuncu
8.7 768
2000 Komedi Oyuncu
Senarist
9.1 4,518
1998 25 Komedi Oyuncu
Senarist
8.2 15,848
1991 Komedi Oyuncu 6.6 15
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,830) Den of Thieves (2,812) Maze Runner: The Death Cure (2,625) Winchester (2,406) Hostiles (2,156) 12 Strong (1,720) A martfüi rém (1,594) The Commuter (1,260) Submergence (1,147) Bleeding Steel (1,111)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,894) Supernatural (4,482) The Big Bang Theory (3,070) Gotham (2,654) The Terror (2,546) Arrow (2,213) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,174) The Flash (1,839) Krypton (1,619) Legion (1,588)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018