Giriş Kayıt
Cem Yılmaz

Cem Yılmaz (44)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı. Son Umut (2014), CM101MMXI Fundamentals (2013), G.O.R.A. (2004), Vizontele (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1973
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
9.6 (279 Oy)
  • Currently 191.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu
Senarist
7.9 18,591
2017 44 Komedi Oyuncu 5.6 1,254
2016 43 Komedi Oyuncu 7.5 6,530
2015 42 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.1 13,931

Son Umut
2014 41 Dram Oyuncu 7.1 62,759
2014 41 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.7 25,043
2013 40 Belgesel Oyuncu
Senarist
9.3 39,143

Şahane Misafir
2012 39 Dram Oyuncu 6.7 3,760
2011 38 Komedi Yapımcı 7.3 9,106
2011 38 Müzik, Komedi Oyuncu    
2010 37 Dram Oyuncu 6.3 452
2010 37 Suç Oyuncu 7.5 24,238
2010 Game-Show Yönetmen
Oyuncu
7.8 2,080

Arthur: Maltazar'ın İntikamı
2009 36 Animasyon Oyuncu 5.3 5,541
2009 36 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.4 22,624
2008 35 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.3 27,647
2008 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Müzik
Çeşitli
9.2 6,063
2006 33 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.5 23,448
2005 32 Komedi Oyuncu 7.4 22,238
2004 31 Macera Oyuncu
Senarist
8.0 44,516
2001 28 Komedi Oyuncu 8.1 25,231
2001 28 Komedi Yönetmen
Oyuncu
8.7 768
2000 Komedi Oyuncu
Senarist
9.1 4,476
1998 25 Komedi Oyuncu
Senarist
8.2 15,553
1991 Komedi Oyuncu 6.6 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018