Giriş Kayıt
Muzaffer Yildirim

Muzaffer Yildirim


Yapımcı

Muzaffer Yildirim, yapımcı. Mutluluk Zamani (2017), Ali Baba Ve 7 Cüceler (2015), İftarlık Gazoz (2016), Senden Bana Kalan (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.7 2,515
2016 Komedi Yapımcı 7.5 6,978
2015 Aksiyon Yapımcı 6.0 14,409
2015 Dram Yapımcı 6.7 1,500
2015 Romantik Yapımcı 5.6 827
2014 Dram Yapımcı 8.2 32,654
2013 Komedi Yapımcı 4.1 290
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018