Giriş Kayıt
Muzaffer Yildirim

Muzaffer Yildirim


Yapımcı

Muzaffer Yildirim, yapımcı. Mutluluk Zamani (2017), Ali Baba Ve 7 Cüceler (2015), İftarlık Gazoz (2016), Senden Bana Kalan (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 8.6 2,065
2016 Komedi Yapımcı 7.5 6,522
2015 Aksiyon Yapımcı 6.1 13,913
2015 Dram Yapımcı 6.7 1,368
2015 Romantik Yapımcı 5.6 801
2014 Dram Yapımcı 8.2 31,047
2013 Komedi Yapımcı 4.1 287
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018