Giriş Kayıt
Muzaffer Yildirim

Muzaffer Yildirim


Yapımcı

Muzaffer Yildirim, yapımcı. Ali Baba Ve 7 Cüceler (2015), İftarlık Gazoz (2016), Senden Bana Kalan (2015), Bir Varmış Bir Yokmuş (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.5 4,962
2015 Aksiyon Yapımcı 6.3 10,738
2015 Dram Yapımcı 6.7 1,051
2015 Romantik Yapımcı 5.6 673
2014 Dram Yapımcı 8.2 28,882
2013 Komedi Yapımcı 4.2 281
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017