Giriş Kayıt
Muzaffer Yildirim

Muzaffer Yildirim


Yapımcı

Muzaffer Yildirim, yapımcı. Mutluluk Zamani (2017), Ali Baba Ve 7 Cüceler (2015), İftarlık Gazoz (2016), Senden Bana Kalan (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.9 2,403
2016 Komedi Yapımcı 7.5 6,680
2015 Aksiyon Yapımcı 6.0 14,164
2015 Dram Yapımcı 6.7 1,431
2015 Romantik Yapımcı 5.6 814
2014 Dram Yapımcı 8.2 31,649
2013 Komedi Yapımcı 4.1 290
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,884) Den of Thieves (3,306) Hostiles (3,032) Maze Runner: The Death Cure (2,869) 12 Strong (2,811) Winchester (2,201) Submergence (1,685) Peter Rabbit (1,596) The Commuter (1,375) Wildling (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,405) Supernatural (4,266) The Flash (3,731) The Terror (3,620) Legion (3,272) The Big Bang Theory (2,558) Gotham (2,169) The Crossing (2,103) The Expanse (2,007) Arrow (1,923)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018