Giriş Kayıt
Ronnie Yeskel

Ronnie Yeskel


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Ronnie Yeskel, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Ucuz Roman (1994), Rezervuar Köpekleri (1992), Evdeki Düşman (2009), Blade: Trinity (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.1 7
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 2,515
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 3,322
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 696
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 2,087
2014 Kısa Metraj 7.7 65
2013 Dram Casting 7.2 457

Aşk Seansları
2012 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.2 38,808
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 228

Fabrika
2012 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.8 9,474
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.9 278
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 1,232
2011 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
5.7 11,770
2011 Oyuncu Yönetmeni    

Deney
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 46,131
2009 Dram Casting 7.2 261

Evdeki Düşman
2009 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.0 164,961

Silinmiş Mesajlar
2009 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.0 1,691
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 1,465

Beyaz Hüzün
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 12,774

Bebek Bakıcıları
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 9,634
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.5 4,486
2006 Komedi Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
4.8 759
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2005 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.4 4,491

Oyunun Laneti
2005 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.9 4,126

Ne Zaman Yeriz?
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,278
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 104
2004 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.9 148,210
2003 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.6 200
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 614
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 3,040
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 959

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.9 1,575
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 30,222

ZigZag
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 1,195
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 2,393

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 124,715
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.7 79,313

Büyük Yem
2000 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 9,109
2000 Suç Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
5.7 1,175

Ekmek Ve Güller
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 4,556
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Patlama
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 208

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 5,997
1999 Suç 6.2 5,624

Umut Dalgaları
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 21,433

Bir Yazarın Hayatı
1998 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.3 6,059
1998 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.4 1,271

Soğuk Kalpler
1997 Suç Oyuncu Yönetmeni 4.5 841
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
6.4 84,403

Aşkın Sınırları
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.9 2,286
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 7,242

Dokunuş
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 1,989
1997 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.1 941
1997 Macera Casting 5.1 1,129

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 65,161

Karışık İlişkiler
1995 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.8 23,865
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 10,094
1995 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 5,592

Derinlerde
1995 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 2,585

Ucuz Roman
1994 Suç Oyuncu Yönetmeni 8.9 1,528,014

Rezervuar Köpekleri
1992 Suç Oyuncu Yönetmeni 8.3 772,466

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 4,195
1990 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
1990 Suç Casting 6.6 2,533
1989 Komedi Casting 5.8 1,767
1986 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 3,488
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018