Giriş Kayıt
Doug Yerkes

Doug Yerkes


Yapımcı

Doug Yerkes, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Douglas Yerkes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karambol
2005 Suç    
2000 Komedi 4.0 1,187
1999 Korku 3.6 3,400
1998 Fantastik 4.0 3,650
1995 Korku 4.1 550
1994 Korku 6.2 3,549
1993 Korku 4.9 1,080
1988 Korku Yapımcı 6.3 10,047
Film Altyazıları
The Foreigner (7,552) The Mountain Between Us (5,264) Flatliners (4,952) Stronger (3,476) Beyond Skyline (3,345) Dunkirk (3,269) American Made (2,207) Kingsman: The Golden Circle (1,977) It (1,687) Victoria & Abdul (1,484)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017