Giriş Kayıt
José Yepes

José Yepes (70)


Oyuncu

José Yepes, 09 Nisan 1942 doğumlu oyuncu. Carmen (1983) yapımıyla biliniyor.30 Ekim 2012 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Nisan 1942
Ölüm Tarihi: 30 Ekim 2012
Diğer Bir İsmi: José Yepes Cardo | Joseph Yepes | Jose Yepes | Pep
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 54 Komedi Oyuncu 5.9 23
1993 51 Komedi Oyuncu 6.2 473
1992 50 Komedi Oyuncu 5.3 85
1985 43 Komedi Oyuncu 4.4 992
1984 42 Macera Oyuncu 5.4 303
1984 42 Dram Oyuncu 6.9 113
1983 41 Dram Oyuncu 7.7 2,278
1983 41 Dram Oyuncu 5.6 51
1981 39 Komedi Oyuncu    
1980 38 Korku Oyuncu 5.7 3,970
1977 35 Western Oyuncu 6.6 1,180
1974 32 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,572
1973 31 Korku Oyuncu 5.8 160

Şeytanın Laneti
1973 31 Korku Oyuncu 5.7 536
1967 25 Aksiyon Oyuncu 6.1 502
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017