Giriş Kayıt
Shoichi Yasuda

Shoichi Yasuda


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Shoichi Yasuda, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Set Dekoratörü 6.9 6,088
1993 Dram Sanat Bölümü 7.4 156

Mutlu Noeller Bay Lawrence
1983 Dram Sanat Bölümü 7.3 12,462
1980 Aksiyon Sanat Bölümü    

Shogun 1
1980 Macera Sanat Bölümü 8.1 9,631
Film Altyazıları
Rampage (13,447) Ready Player One (8,093) Blockers (2,011) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,518) The Cured (752) Future World (686) Den 12. mann (639) Black Panther (547) Red Sparrow (385)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,700) The 100 (2,960) The Expanse (2,259) La casa de papel (2,259) 12 Monkeys (2,155) The Crossing (1,977) Into the Badlands (1,720) Vikings (1,175) Legion (1,137) Colony (1,091)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018