Giriş Kayıt
Shoichi Yasuda

Shoichi Yasuda


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Shoichi Yasuda, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Set Dekoratörü 6.9 6,088
1993 Dram Sanat Bölümü 7.4 156

Mutlu Noeller Bay Lawrence
1983 Dram Sanat Bölümü 7.3 11,207
1980 Aksiyon Sanat Bölümü    

Shogun 1
1980 Macera Sanat Bölümü    
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017