Giriş Kayıt
Shoichi Yasuda

Shoichi Yasuda


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Shoichi Yasuda, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Set Dekoratörü 6.9 6,088
1993 Dram Sanat Bölümü 7.4 156

Mutlu Noeller Bay Lawrence
1983 Dram Sanat Bölümü 7.3 11,869
1980 Aksiyon Sanat Bölümü    

Shogun 1
1980 Macera Sanat Bölümü 8.1 9,631
Dizi Altyazıları
Vikings (6,391) Shameless (3,884) Game of Thrones (3,094) Mr. Robot (2,973) Supernatural (2,755) The Big Bang Theory (2,215) Arrow (2,202) Outlander (1,928) Gotham (1,794) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,769)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017