Giriş Kayıt
Shoichi Yasuda

Shoichi Yasuda


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Shoichi Yasuda, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Set Dekoratörü 6.9 6,088
1993 Dram Sanat Bölümü 7.4 156

Mutlu Noeller Bay Lawrence
1983 Dram Sanat Bölümü 7.3 12,143
1980 Aksiyon Sanat Bölümü    

Shogun 1
1980 Macera Sanat Bölümü 8.1 9,631
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,687) Hostiles (3,066) Maze Runner: The Death Cure (2,636) Wildling (2,488) Red Sparrow (1,822) 12 Strong (1,644) The Commuter (1,084) Peter Rabbit (619) A Quiet Place (595) The Post (537)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,723) The Terror (4,651) Legion (2,049) The Flash (1,842) Supernatural (1,600) The Big Bang Theory (1,552) The Crossing (1,522) Vikings (1,514) Lucifer (1,501) Fear the Walking Dead (1,399)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018