Giriş Kayıt
Oleg Yankovskiy

Oleg Yankovskiy (65)


Oyuncu, Yönetmen

Oleg Ivanovich Yankovsky, 23 Şubat 1944 Dzhezkazgan, Karaganda Oblast, Kazakh SSR, USSR [bugünkü Jezkazgan, Kazakhstan] doğumlu oyuncu, yönetmen. Ayna (1975), Nostalji (1983), Erkeğin Gözyaşları (2000), Sessiz Tanık (1994) gibi yapımlarla biliniyor.20 Mayıs 2009 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Oleg Ivanovich Yankovsky
Doğum Tarihi: 23 Şubat 1944
Ölüm Tarihi: 20 Mayıs 2009
Doğum Yeri: Dzhezkazgan, Karaganda Oblast, Kazakh SSR, USSR [bugünkü Jezkazgan, Kazakhstan]
Diğer Bir İsmi: Oleg Jankovskij | Oleg Jankowskij | O. Yankovich
Burcu: Balık
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 65 Dram Oyuncu 6.9 2,181

Züppeler
2008 64 Dram Oyuncu 7.2 3,244
2006 Dram Oyuncu    
2003 59 Dram Oyuncu 6.9 173
2002 58 Dram Oyuncu 7.2 407
2001 57 Romantik Oyuncu
Yönetmen
7.4 317

Erkeğin Gözyaşları
2000 56 Dram Oyuncu 6.2 12,643

Sessiz Tanık
1994 50 Korku Oyuncu 6.8 4,051
1993 49 Dram Oyuncu 7.1 198

Çarın Katili
1991 47 Dram Oyuncu 7.0 532
1989 45 Komedi Oyuncu 7.1 586
1988 44 Dram Oyuncu    
1988 44 Dram Oyuncu    
1986 42 Dram Oyuncu 7.3 84

Nostalji
1983 39 Dram Oyuncu 8.2 14,514
1982 38 Komedi Oyuncu 7.4 374
1981 37 Suç Oyuncu 8.7 2,000
1979 35 Komedi Oyuncu    

Bir Av Kazası
1978 34 Dram Oyuncu 7.5 654
1978 34 Komedi Oyuncu    
1975 31 Biyografi Oyuncu 7.3 419

Ayna
1975 31 Biyografi Oyuncu 8.2 24,577
1968 24 Macera Oyuncu 7.8 356
1968 24 Komedi Oyuncu 8.1 711
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017