Giriş Kayıt
Pauline Yam

Pauline Yam


Oyuncu

Pauline Yam, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Bo-Lam Yam
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Korku Oyuncu 5.7 335
2006 Suç Oyuncu 6.5 378
2004 Dram Oyuncu 7.2 762
2001 Komedi Oyuncu 5.7 70
2001 Romantik Oyuncu 6.6 148

Tokyo Baskını
2000 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,077
1998 Tarihi Oyuncu 6.8 455
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017