Giriş Kayıt
Kenny Yakkel

Kenny Yakkel (52)


Kameraman, Senarist, Yapımcı

Kenny Yakkel, 27 Eylül 1965 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu kameraman, senarist, yapımcı. Teacher's Pet (2000), (1994) Babylon 5 (1994), (1992) Demonic Toys (1992), (2001) Megiddo: The Omega Code 2 (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1965
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Kenneth Yakkel | Kenny "Shakes" Yakkel | Kenny 'Sh
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 52 Dram Senarist 6.0 1,872
2013 48 Aksiyon Senarist 3.1 252
2013 48 Korku Senarist    
2013 48 Aksiyon Senarist    
2011 46 Korku Senarist 3.5 2,685
2011 46 Korku Senarist 4.3 2,871
2009 44 Korku Senarist 5.3 2,004

Gürültü Ustaları
2008 43 Belgesel Kameraman 7.7 10,574

Seks Oyunları 3
2004 39 Dram Kameraman    

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Kameraman 4.5 5,824
2003 Animasyon Yapımcı 7.6 190

Amerikan Rapsodi
2001 36 Dram Kameraman 6.9 3,298
2001 36 Gerilim Kameraman 4.1 2,270
2000 35 Korku Kameraman 3.9 1,036
1998 33 Komedi Kameraman 5.3 1,515
1998 33 Komedi Kameraman 6.6 9,810
1994 Aksiyon Kameraman 8.2 24,019
1993 28 Suç Kameraman 6.5 17,975
1993 28 Gerilim Kameraman 5.0 229
1992 Komedi Kameraman 5.2 2,607

Puppet Master 3
1991 26 Fantastik Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017