Giriş Kayıt
Jeff Yagher

Jeff Yagher (56)


Oyuncu, Özel Efekt, Senarist, Makyaj

Jeffrey Brian Yagher, 18 Ocak 1961 Lawrence, Kansas, ABD doğumlu oyuncu, Özel efekt, senarist, makyaj. Kötü Anne 2 (1987), (1996) My Fellow Americans (1996), (1984) Ziyaretçiler (1984), (1989) Shag (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Brian Yagher
Doğum Tarihi: 18 Ocak 1961
Doğum Yeri: Lawrence, Kansas, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 53 Dram Oyuncu 4.4 1,963

Atlas Silkindi
2012 51 Dram Oyuncu 5.4 5,679

Gelecek Flux'ta
2005 44 Aksiyon Makyaj 5.5 112,339
2005 44 Korku Özel Efekt    

Bay ve Bayan Smith
2005 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 364,305
2005 44 Korku Özel Efekt    

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 43 Macera Özel Efekt 6.8 167,297

Zirveye Tırmanış
2003 42 Komedi Oyuncu 5.2 21,658

Beşikten Mezara
2003 42 Aksiyon Özel Efekt 5.8 35,855
2002 41 Komedi Özel Efekt 3.3 18,416

Koruyucu
2001 40 Aksiyon Senarist 3.9 424
2001 Dram Oyuncu 8.8 95,544
1996 35 Macera Oyuncu 6.5 12,449
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 41,342
1990 29 Komedi Oyuncu    
1989 28 Komedi Oyuncu 6.3 3,042

Kötü Anne 2
1987 26 Aksiyon Oyuncu 4.7 550
1986 25 Suç Oyuncu    

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Oyuncu 7.3 7,477

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,519
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,965) Passengers (8,633) Doctor Strange (4,950) Arrival (3,702) Assassin's Creed (3,066) Fences (2,945) Allied (2,861) Hacksaw Ridge (2,367) Moana (1,904) Forushande (1,513)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,685) Legion (8,607) The 100 (8,439) Taboo (7,759) The Big Bang Theory (6,008) Arrow (4,873) Black Sails (4,022) Vikings (3,610) The Expanse (3,461) The Flash (3,452)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017