Giriş Kayıt
Brad Yacobian

Brad Yacobian


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Brad Yacobian, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), Küçük Ev (1974), Highway to Heaven (1984), Komando (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 557
2012 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.9 54,501
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 615
2006 Dram Yapım Yöneticisi    
2003 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 19,824

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.5 31,989
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.7 41,342
1989 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 211
1988 Western Yönetmen Asistanı    

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 27,398

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
8.6 69,391

Komando
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 116,541
1984 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 2,898
1984 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 120
1983 Dram Yönetmen Asistanı    

Küçük Ev
1974 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 12,461
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017