Giriş Kayıt
Brad Yacobian

Brad Yacobian


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Brad Yacobian, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), Küçük Ev (1974), Highway to Heaven (1984), Komando (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 557
2012 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.8 56,228
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 615
2006 Dram Yapım Yöneticisi    
2003 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 20,101

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.5 32,625
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.7 42,220
1989 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 211
1988 Western Yönetmen Asistanı    

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 27,864

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
8.6 70,987

Komando
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 118,675
1984 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 2,923
1984 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 120
1983 Dram Yönetmen Asistanı    

Küçük Ev
1974 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 12,696
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017