Giriş Kayıt
Ta Chiang Wu

Ta Chiang Wu


Müzisyen, Müzisyen

Ta Chiang Wu, müzisyen, müzisyen. Xia nu (1971), Long men kezhan (1967), San shi liu mi xing quan (1977), Ding tian li di (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Wu Dajiang | Dai-Hong Ng | Dajiang Wu | Ta-chiang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

The Magic Crane
1993 Aksiyon Müzik 6.5 231
1982 Dram Müzik 6.9 58
1979 Fantastik Müzik 7.3 208
1977 Aksiyon Müzik 5.3 545
1975 Komedi Müzik 6.7 45
1973 Macera Müzik 5.7 14
1973 Aksiyon Müzik 4.6 533
1971 Most Popular by Genre Müzik 7.6 3,269
1967 Aksiyon Müzik 7.5 1,032
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017