Giriş Kayıt
Donald Wrye

Donald Wrye (80)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Donald Malcolm Wrye, 24 Eylül 1934 Riverside, California, ABD doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı. Ice Castles (1978) yapımıyla biliniyor.15 Mayıs 2015 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Donald Malcolm Wrye
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1934
Ölüm Tarihi: 15 Mayıs 2015
Doğum Yeri: Riverside, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Don Wrye
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 76 Dram Yönetmen
Senarist
6.4 1,883
1995 61 Dram Yönetmen    
1991 57 Dram Yapımcı
Yönetmen
   
1983 49 Dram Senarist
Yönetmen
   
1978 44 Dram Senarist
Yönetmen
6.5 2,501
1977 43 Komedi Yönetmen    
1961 27 Dram Çeşitli 6.6 294
Dizi Altyazıları
Fargo (6,029) Arrow (5,508) American Gods (4,953) The Flash (4,676) The 100 (4,140) 12 Monkeys (3,322) Better Call Saul (3,139) Supernatural (2,820) The Blacklist (2,790) Game of Thrones (2,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017