Giriş Kayıt
Michelle Wright

Michelle Wright


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Michelle Wright, yapım yöneticisi, yapımcı. Aşk Her Yerde (2003), Aramızda Casus Var (2008), Zamanda Aşk (2013), Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michelle Wright-Warnick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Entebbe'de 7 Gün
2018 Suç Yapımcı 5.5 1,295

Tam Gaz
2017 Aksiyon Yapımcı 7.7 290,902

Yüce Sezar!
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 101,495

Efsane
2015 Biyografi Çeşitli 7.0 124,235
2015 Macera Çeşitli 7.1 169,313

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 239,369

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 216,361

Sefiller
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 270,752
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 80,058

Büyük Mucize
2012 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.5 16,665

Son Vurgun
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 107,835

Köstebek
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 166,279
2011 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 210,401

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 22,697

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 118,528

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 114,178

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 97,785

Devlet Oyunları
2009 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 121,384
2008 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 94,191

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 272,074

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 139,188

Kefaret
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 215,388

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 398,344

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 127,715

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 57,284

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 216,407

Çevirmen
2005 Gizem Yapım Yöneticisi 6.4 90,664

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 89,300
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 54,817
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 4,152

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 360,429

Tepetaklak
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,633
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 23,360

Aşkın Şekli
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 9,729

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 10,343

Guru
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 13,673

Bir Erkek Hakkında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 153,952

Öldüren Oyun
2002 Korku Yapım Yöneticisi 4.9 4,979

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 65,309

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 75,077

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 92,854

Corelli'nin Mandolini
2001 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 30,029

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 194,742

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 12,643

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 107,437

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 248,917

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 153,292

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 207,089

Aşkın Gücü
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 91,054

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.3 8,855

Gridlock'd
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 12,491

Ortak
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 6,140

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Yapımcı 5.9 22,561

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 66,647

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 7,187

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Yapımcı 6.4 29,952
1992 Komedi Yapımcı 6.0 18,213

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Çeşitli 5.7 4,195

Genç Ölmek
1991 Dram Çeşitli 5.9 12,675
1990 Aksiyon Çeşitli 5.5 13,743

Birşey Söyle
1989 Komedi Çeşitli 7.4 72,803

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Çeşitli 7.3 55,678

Saygon
1988 Aksiyon Çeşitli 6.2 2,065
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018