Giriş Kayıt
Michelle Wright

Michelle Wright


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Michelle Wright, yapım yöneticisi, yapımcı. Aşk Her Yerde (2003), Aramızda Casus Var (2008), Zamanda Aşk (2013), Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michelle Wright-Warnick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı    
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 83,509
2015 Macera Çeşitli 7.1 150,048

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 216,492

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 195,381

Sefiller
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 253,146
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 74,102

Büyük Mucize
2012 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.5 15,678

Son Vurgun
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 104,071

Köstebek
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 154,762
2011 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 198,821

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 20,546

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 113,467

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 106,371

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 93,300

Devlet Oyunları
2009 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 116,164
2008 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 90,406

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 256,734

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 131,630

Kefaret
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 199,780

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 366,529

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 123,260

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 52,720

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 201,588

Çevirmen
2005 Gizem Yapım Yöneticisi 6.4 87,627

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 81,774
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 52,903
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 4,152

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 335,728

Tepetaklak
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,494
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 21,850

Aşkın Şekli
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 9,729

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 10,343

Guru
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 13,673

Bir Erkek Hakkında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 147,718

Öldüren Oyun
2002 Korku Yapım Yöneticisi 4.9 4,979

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 63,409

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 70,998

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 88,296

Corelli'nin Mandolini
2001 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 28,702

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 182,114

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 12,643

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 101,426

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 234,102

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 147,047

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 198,701

Aşkın Gücü
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 86,070

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.3 8,196

Gridlock'd
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 11,847

Ortak
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 6,140

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Yapımcı 5.9 21,388

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 62,770

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 6,903

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Yapımcı 6.4 28,656
1992 Komedi Yapımcı 6.0 17,164

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Çeşitli 5.7 4,195

Genç Ölmek
1991 Dram Çeşitli 5.9 11,844
1990 Aksiyon Çeşitli 5.5 13,232

Birşey Söyle
1989 Komedi Çeşitli 7.4 68,479

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Çeşitli 7.3 52,293

Saygon
1988 Aksiyon Çeşitli 6.2 2,065
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017