Giriş Kayıt
Michelle Wright

Michelle Wright


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Michelle Wright, yapım yöneticisi, yapımcı. Aşk Her Yerde (2003), Aramızda Casus Var (2008), Zamanda Aşk (2013), Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michelle Wright-Warnick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı    
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 80,214
2015 Macera Çeşitli 7.1 148,149

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 214,450

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 193,863

Sefiller
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 251,568
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 73,624

Büyük Mucize
2012 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.5 15,602

Son Vurgun
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 103,787

Köstebek
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 153,780
2011 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 197,847

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 20,298

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 113,065

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 105,689

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 92,843

Devlet Oyunları
2009 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 115,799
2008 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 90,149

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 255,476

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 131,032

Kefaret
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 198,531

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 364,370

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 122,969

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 52,189

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 200,240

Çevirmen
2005 Gizem Yapım Yöneticisi 6.4 87,298

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 80,865
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 52,751
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 4,152

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 333,965

Tepetaklak
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,494
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 21,850

Aşkın Şekli
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 9,729

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 10,343

Guru
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 13,673

Bir Erkek Hakkında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 147,176

Öldüren Oyun
2002 Korku Yapım Yöneticisi 4.9 4,979

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 63,247

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 70,707

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 87,991

Corelli'nin Mandolini
2001 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 28,562

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 180,830

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 12,643

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 100,948

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 232,623

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 146,477

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 197,970

Aşkın Gücü
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 85,709

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.3 8,196

Gridlock'd
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 11,847

Ortak
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 6,140

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Yapımcı 5.9 21,272

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 62,489

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 6,855

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Yapımcı 6.4 28,576
1992 Komedi Yapımcı 6.0 17,164

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Çeşitli 5.7 4,195

Genç Ölmek
1991 Dram Çeşitli 5.9 11,844
1990 Aksiyon Çeşitli 5.5 13,030

Birşey Söyle
1989 Komedi Çeşitli 7.4 68,173

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Çeşitli 7.3 52,060

Saygon
1988 Aksiyon Çeşitli 6.2 2,065
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017