Giriş Kayıt
Michelle Wright

Michelle Wright


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Michelle Wright, yapım yöneticisi, yapımcı. Aşk Her Yerde (2003), Aramızda Casus Var (2008), Zamanda Aşk (2013), Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michelle Wright-Warnick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tam Gaz
2017 Aksiyon Yapımcı 7.9 181,020

Yüce Sezar!
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 94,800

Efsane
2015 Biyografi Çeşitli 7.0 116,306
2015 Macera Çeşitli 7.1 161,262

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 229,226

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 208,178

Sefiller
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 262,672
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 77,232

Büyük Mucize
2012 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.5 15,678

Son Vurgun
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 106,275

Köstebek
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 160,819
2011 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 205,752

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 21,755

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 116,281

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 110,397

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 95,952

Devlet Oyunları
2009 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 118,972
2008 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 92,267

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 265,154

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 135,386

Kefaret
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 207,844

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 386,335

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 126,033

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 55,215

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 209,959

Çevirmen
2005 Gizem Yapım Yöneticisi 6.4 89,328

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 86,240
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 54,255
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 4,152

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 346,919

Tepetaklak
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,494
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 22,537

Aşkın Şekli
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 9,729

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 10,343

Guru
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 13,673

Bir Erkek Hakkında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 151,265

Öldüren Oyun
2002 Korku Yapım Yöneticisi 4.9 4,979

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 64,510

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 73,230

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 90,837

Corelli'nin Mandolini
2001 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 29,340

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 189,291

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 12,643

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 104,682

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 242,769

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 150,529

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 203,529

Aşkın Gücü
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 88,872

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.3 8,196

Gridlock'd
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 12,491

Ortak
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 6,140

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Yapımcı 5.9 21,947

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 64,847

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 7,187

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Yapımcı 6.4 29,494
1992 Komedi Yapımcı 6.0 18,213

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Çeşitli 5.7 4,195

Genç Ölmek
1991 Dram Çeşitli 5.9 12,385
1990 Aksiyon Çeşitli 5.5 13,743

Birşey Söyle
1989 Komedi Çeşitli 7.4 70,935

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Çeşitli 7.3 54,222

Saygon
1988 Aksiyon Çeşitli 6.2 2,065
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017