Giriş Kayıt
Michelle Wright

Michelle Wright


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Michelle Wright, yapım yöneticisi, yapımcı. Aşk Her Yerde (2003), Aramızda Casus Var (2008), Zamanda Aşk (2013), Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michelle Wright-Warnick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 9.1 509
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 86,059

Efsane
2015 Biyografi Çeşitli 7.0 105,600
2015 Macera Çeşitli 7.1 151,886

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 218,317

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 197,028

Sefiller
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 254,854
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 74,503

Büyük Mucize
2012 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.5 15,678

Son Vurgun
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 104,445

Köstebek
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 155,594
2011 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 199,952

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 20,742

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 113,899

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 107,021

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 93,672

Devlet Oyunları
2009 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 116,635
2008 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 90,709

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 257,969

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 132,146

Kefaret
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 200,919

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 368,817

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 123,649

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 53,127

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 202,836

Çevirmen
2005 Gizem Yapım Yöneticisi 6.4 87,857

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 82,539
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 52,903
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 4,152

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 337,607

Tepetaklak
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,494
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 22,263

Aşkın Şekli
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 9,729

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 10,343

Guru
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 13,673

Bir Erkek Hakkında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 148,300

Öldüren Oyun
2002 Korku Yapım Yöneticisi 4.9 4,979

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 63,592

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 71,339

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 88,653

Corelli'nin Mandolini
2001 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 28,787

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 183,257

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 12,643

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 101,905

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 235,536

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 147,590

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 199,367

Aşkın Gücü
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 86,465

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.3 8,196

Gridlock'd
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 11,847

Ortak
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 6,140

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Yapımcı 5.9 21,494

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 63,058

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 6,903

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Yapımcı 6.4 28,748
1992 Komedi Yapımcı 6.0 17,680

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Çeşitli 5.7 4,195

Genç Ölmek
1991 Dram Çeşitli 5.9 11,844
1990 Aksiyon Çeşitli 5.5 13,312

Birşey Söyle
1989 Komedi Çeşitli 7.4 68,806

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Çeşitli 7.3 52,546

Saygon
1988 Aksiyon Çeşitli 6.2 2,065
Dizi Altyazıları
The Flash (6,773) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,328) Legion (1,881) Vikings (1,709) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,555) Legends of Tomorrow (1,535) Arrow (1,423) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017