Giriş Kayıt
Michelle Wright

Michelle Wright


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Michelle Wright, yapım yöneticisi, yapımcı. Aşk Her Yerde (2003), Aramızda Casus Var (2008), Zamanda Aşk (2013), Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michelle Wright-Warnick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Yapımcı    

Tam Gaz
2017 Aksiyon Yapımcı 7.8 222,266

Yüce Sezar!
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 96,314

Efsane
2015 Biyografi Çeşitli 7.0 118,031
2015 Macera Çeşitli 7.1 163,202

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 231,290

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 209,952

Sefiller
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 264,268
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 77,830

Büyük Mucize
2012 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.5 15,678

Son Vurgun
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 106,663

Köstebek
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 161,882
2011 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 206,741

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 21,957

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 116,753

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 111,029

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 96,362

Devlet Oyunları
2009 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 119,423
2008 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 92,664

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 266,579

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 136,032

Kefaret
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 209,257

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 388,998

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 126,354

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 55,630

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 211,333

Çevirmen
2005 Gizem Yapım Yöneticisi 6.4 89,603

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 86,945
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 54,297
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 4,152

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 348,939

Tepetaklak
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,633
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 22,951

Aşkın Şekli
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 9,729

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 10,343

Guru
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 13,673

Bir Erkek Hakkında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 151,812

Öldüren Oyun
2002 Korku Yapım Yöneticisi 4.9 4,979

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 64,704

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 73,628

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 91,279

Corelli'nin Mandolini
2001 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 29,559

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 190,557

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 12,643

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 105,237

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 244,119

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 151,159

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 204,414

Aşkın Gücü
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 89,373

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.3 8,196

Gridlock'd
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 12,491

Ortak
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 6,140

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Yapımcı 5.9 22,175

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 65,264

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 7,187

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Yapımcı 6.4 29,561
1992 Komedi Yapımcı 6.0 18,213

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Çeşitli 5.7 4,195

Genç Ölmek
1991 Dram Çeşitli 5.9 12,675
1990 Aksiyon Çeşitli 5.5 13,743

Birşey Söyle
1989 Komedi Çeşitli 7.4 71,306

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Çeşitli 7.3 54,521

Saygon
1988 Aksiyon Çeşitli 6.2 2,065
Dizi Altyazıları
Vikings (13,502) Supernatural (5,698) Mr. Robot (5,302) The Big Bang Theory (4,541) Gotham (3,493) Game of Thrones (3,317) Arrow (2,504) The Flash (2,437) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,294) Shameless (2,262)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017