Giriş Kayıt
Michelle Wright

Michelle Wright


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Michelle Wright, yapım yöneticisi, yapımcı. Aşk Her Yerde (2003), Aramızda Casus Var (2008), Zamanda Aşk (2013), Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michelle Wright-Warnick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 8.6 908
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 87,834

Efsane
2015 Biyografi Çeşitli 7.0 107,308
2015 Macera Çeşitli 7.1 153,562

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 220,230

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 198,628

Sefiller
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 256,428
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 74,958

Büyük Mucize
2012 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.5 15,678

Son Vurgun
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 104,760

Köstebek
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 156,461
2011 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 200,862

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 20,962

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 114,335

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 107,638

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 94,000

Devlet Oyunları
2009 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 117,023
2008 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 90,983

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 259,081

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 132,760

Kefaret
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 202,059

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 371,246

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 124,011

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 53,533

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 204,134

Çevirmen
2005 Gizem Yapım Yöneticisi 6.4 88,133

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 83,260
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 52,903
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 4,152

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 339,588

Tepetaklak
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,494
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 22,356

Aşkın Şekli
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 9,729

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 10,343

Guru
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 13,673

Bir Erkek Hakkında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 148,866

Öldüren Oyun
2002 Korku Yapım Yöneticisi 4.9 4,979

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 63,778

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 71,716

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 89,073

Corelli'nin Mandolini
2001 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 28,787

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 184,421

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 12,643

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 102,401

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 236,916

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 148,161

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 200,087

Aşkın Gücü
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 86,907

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.3 8,196

Gridlock'd
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 11,847

Ortak
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 6,140

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Yapımcı 5.9 21,571

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 63,355

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 6,903

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Yapımcı 6.4 28,840
1992 Komedi Yapımcı 6.0 17,680

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Çeşitli 5.7 4,195

Genç Ölmek
1991 Dram Çeşitli 5.9 11,844
1990 Aksiyon Çeşitli 5.5 13,312

Birşey Söyle
1989 Komedi Çeşitli 7.4 69,228

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Çeşitli 7.3 52,835

Saygon
1988 Aksiyon Çeşitli 6.2 2,065
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017