Giriş Kayıt
Michelle Wright

Michelle Wright


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Michelle Wright, yapım yöneticisi, yapımcı. Aşk Her Yerde (2003), Aramızda Casus Var (2008), Zamanda Aşk (2013), Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michelle Wright-Warnick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tam Gaz
2017 Aksiyon Yapımcı 8.2 90,475
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 92,605

Efsane
2015 Biyografi Çeşitli 7.0 113,365
2015 Macera Çeşitli 7.1 158,556

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 226,010

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 205,101

Sefiller
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 260,570
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 76,454

Büyük Mucize
2012 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.5 15,678

Son Vurgun
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 105,785

Köstebek
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 159,165
2011 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 204,087

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 21,465

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 115,611

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 109,483

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 95,357

Devlet Oyunları
2009 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 118,359
2008 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 91,878

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 263,073

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 134,451

Kefaret
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 205,770

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 381,613

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 125,344

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 54,615

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 207,991

Çevirmen
2005 Gizem Yapım Yöneticisi 6.4 88,967

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 85,251
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 53,959
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 4,152

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 344,470

Tepetaklak
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,494
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 22,537

Aşkın Şekli
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 9,729

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 10,343

Guru
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 13,673

Bir Erkek Hakkında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 150,475

Öldüren Oyun
2002 Korku Yapım Yöneticisi 4.9 4,979

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 64,270

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 72,695

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 90,261

Corelli'nin Mandolini
2001 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 29,079

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 187,522

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 12,643

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 103,845

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 240,762

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 149,659

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 202,369

Aşkın Gücü
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 88,185

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.3 8,196

Gridlock'd
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 12,381

Ortak
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 6,140

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Yapımcı 5.9 21,927

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 64,303

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 6,903

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Yapımcı 6.4 29,303
1992 Komedi Yapımcı 6.0 18,213

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Çeşitli 5.7 4,195

Genç Ölmek
1991 Dram Çeşitli 5.9 12,385
1990 Aksiyon Çeşitli 5.5 13,665

Birşey Söyle
1989 Komedi Çeşitli 7.4 70,314

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Çeşitli 7.3 53,824

Saygon
1988 Aksiyon Çeşitli 6.2 2,065
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017