Giriş Kayıt
Michelle Wright

Michelle Wright


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Michelle Wright, yapım yöneticisi, yapımcı. Aşk Her Yerde (2003), Aramızda Casus Var (2008), Zamanda Aşk (2013), Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michelle Wright-Warnick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Yapımcı    

Tam Gaz
2017 Aksiyon Yapımcı 7.7 269,090

Yüce Sezar!
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 99,531

Efsane
2015 Biyografi Çeşitli 7.0 122,050
2015 Macera Çeşitli 7.1 166,941

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 236,479

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 213,803

Sefiller
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 268,407
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 79,228

Büyük Mucize
2012 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.5 15,678

Son Vurgun
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 107,411

Köstebek
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 164,600
2011 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 208,644

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 22,420

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 117,841

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 112,897

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 97,272

Devlet Oyunları
2009 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 120,757
2008 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 93,635

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 269,908

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 138,157

Kefaret
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 213,154

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 394,695

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 127,139

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 56,677

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 214,540

Çevirmen
2005 Gizem Yapım Yöneticisi 6.4 90,343

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 88,511
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 54,817
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 4,152

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 358,296

Tepetaklak
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,633
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 23,233

Aşkın Şekli
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 9,729

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 10,343

Guru
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 13,673

Bir Erkek Hakkında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 153,221

Öldüren Oyun
2002 Korku Yapım Yöneticisi 4.9 4,979

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 65,094

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 74,630

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 92,243

Corelli'nin Mandolini
2001 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 29,559

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 193,346

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 12,643

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 106,450

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 247,140

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 152,530

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 206,092

Aşkın Gücü
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 90,388

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.3 8,780

Gridlock'd
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 12,491

Ortak
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 6,140

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Yapımcı 5.9 22,335

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 66,142

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 7,187

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Yapımcı 6.4 29,783
1992 Komedi Yapımcı 6.0 18,213

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Çeşitli 5.7 4,195

Genç Ölmek
1991 Dram Çeşitli 5.9 12,675
1990 Aksiyon Çeşitli 5.5 13,743

Birşey Söyle
1989 Komedi Çeşitli 7.4 72,195

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Çeşitli 7.3 55,185

Saygon
1988 Aksiyon Çeşitli 6.2 2,065
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018