Giriş Kayıt
Dean Wright

Dean Wright


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Editör

Dean Wright, görsel efekt, yönetmen asistanı, editör. Double Take (2001), (1999) Altıncı His (1999), (2001) Acemi Prenses (2001), (1999) İçgüdü (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dean A. Wright
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Görsel Efekt 7.6 180,663

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Görsel Efekt 5.0 46,997

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 124,539
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 192,953
2012 Dram Yönetmen 6.6 3,710

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
6.6 161,734

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
6.9 308,494

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
8.9 1,322,442

Kanguru Jack
2003 Macera Görsel Efekt 4.4 24,670

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,198,664

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 112,832

Kar Köpekleri
2002 Macera Görsel Efekt 5.1 21,556

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.8 14,297

Balon çocuk
2001 Macera Görsel Efekt 5.6 26,913

Acemi Prenses
2001 Komedi Görsel Efekt 6.3 102,958
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 5,473

102 Dalmaçyalı
2000 Macera Görsel Efekt 4.8 28,227

Ölümsüz
2000 Dram Görsel Efekt 7.2 277,851

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Görsel Efekt 6.1 35,971

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 102,913

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,205

60 Saniye
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 229,710
1999 Korku Görsel Efekt 6.2 56,876

Altıncı His
1999 Dram Görsel Efekt 8.1 761,167

Robot Adam
1999 Dram Görsel Efekt 6.8 94,200

İçgüdü
1999 Dram Görsel Efekt 6.5 28,225

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 38,626

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,278

Aşkın Gücü
1998 Dram Görsel Efekt 7.0 88,240

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Yapım Yöneticisi 5.8 13,341

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.7 856,955

Çığlık
1996 Korku Çeşitli 7.2 236,946

Yasak Aşk
1996 Komedi Çeşitli 5.4 9,274
1994 Komedi Editorial Department
Çeşitli
5.7 4,139

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Çeşitli 6.9 13,779

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Çeşitli 8.5 807,181

Vahşi Çiçek
1991 Dram Çeşitli    
1991 Belgesel 7.1 294
1990 Dram Çeşitli    

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Çeşitli 6.3 10,843

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Çeşitli 6.6 42,153
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017