Giriş Kayıt
Mark Worthington

Mark Worthington


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Mark Worthington, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Amerikan Korku Hikayesi (2011), Ugly Betty (2006), Scream Queens (2015), Uzay Yolu: Keşif (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthony Mark Worthington
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı 7.3 19,267
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 28,028

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 8.2 219,981
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 2,207
2006 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 708
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 36,103
2005 Aksiyon Yapım Tasarımcısı    
2004 Macera Yapım Tasarımcısı 8.4 417,936
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 718

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 5.6 23,894

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Sanat Yönetmeni 4.7 50,650

Ayışığında
2002 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 12,455

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 172,409

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 32,161

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 4.4 4,125

Üç Hikaye
2001 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 3,120
2001 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 441

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 82,716

Çılgın Şehir
1997 Dram Sanat Bölümü 6.2 16,688

Başkanın Adamları
1997 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 70,902

Dava
1996 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 10,598
1995 Dram Sanat Yönetmeni 5.3 5,359
1993 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.8 104,087
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.3 4,722
1993 Western Sanat Bölümü 5.4 3,269

Ölümün Gözleri
1990 Korku Sanat Bölümü 6.1 4,651
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017