Giriş Kayıt
James A. Worthen

James A. Worthen


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

James A. Worthen, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Haven (2010), Ölüm Bizi Gözetliyor (2002), Ice Castles (2010), Noah's Arc: Jumping the Broom (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Worthen | Jim Worthen | James Worthern
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.2 1,402

İntikam Ateşi
2011 Dram Kostüm Bölümü 5.5 249
2010 Suç Kostüm Bölümü 7.6 29,594
2010 Dram Kostüm Bölümü 6.4 1,883

Yabancı
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.3 64,958
2008 Dram Kostüm Bölümü 6.7 645
2008 Gizem Kostüm Bölümü    
2007 Dram Kostüm Bölümü 6.5 1,156

Düğün Savaşları
2006 Komedi Kostüm Bölümü    
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,201

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 Korku Kostüm Bölümü 5.6 10,343

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Kostüm Bölümü 6.7 50,478
2001 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 3,921
2000 Dram Kostüm Bölümü 6.0 1,487
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 836

Titanik
1997 Dram Kostüm Bölümü 7.7 821,777
1997 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 2,575
1997 Macera Kostüm Bölümü 7.4 4,907
1994 Macera Kostüm Bölümü 6.1 893
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017