Giriş Kayıt
Tom Woosley

Tom Woosley


Senarist, Yapımcı

Tom Woosley, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 1,302
2015 Komedi Çeşitli 7.3 65,730
2013 Komedi Çeşitli 8.2 6,827
2011 Komedi Çeşitli 7.9 36,511

Kara Büyü
2009 Korku Çeşitli 6.6 163,880
2008 Aksiyon Senarist 2.7 687

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi 6.7 20,294
2005 Macera Yapımcı
Senarist
   
2002 Aksiyon Senarist    
Film Altyazıları
Gold (2,490) Get Out (1,646) Personal Shopper (1,526) Logan (1,408) Silence (1,265) The Age of Shadows (961) Split (913) La La Land (876) Rings (839) The Fate of the Furious (772)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,877) The Flash (4,260) Into the Badlands (3,141) Gotham (2,174) The Blacklist (1,747) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,400) Game of Thrones (1,377) Vikings (1,374) Billions (1,185)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017