Giriş Kayıt
Tom Woosley

Tom Woosley


Senarist, Yapımcı

Tom Woosley, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 1,167
2015 Komedi Çeşitli 7.3 64,866
2013 Komedi Çeşitli 8.2 6,794
2011 Komedi Çeşitli 7.9 36,409

Kara Büyü
2009 Korku Çeşitli 6.6 163,320
2008 Aksiyon Senarist 2.7 687

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi 6.7 19,970
2005 Macera Yapımcı
Senarist
   
2002 Aksiyon Senarist    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017