Giriş Kayıt
Tom Woosley

Tom Woosley


Senarist, Yapımcı

Tom Woosley, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 2,187
2015 Komedi Çeşitli 7.2 73,083
2013 Komedi Çeşitli 8.2 7,010
2011 Komedi Çeşitli 7.8 37,628

Kara Büyü
2009 Korku Çeşitli 6.6 170,423
2008 Aksiyon Senarist 2.7 687

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi 6.7 20,298
2005 Macera Yapımcı
Senarist
   
2002 Aksiyon Senarist    
Dizi Altyazıları
Westworld (15,087) Supernatural (4,519) La casa de papel (4,008) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,350) Gotham (3,333) Arrow (2,493) 13 Reasons Why (2,016) The 100 (2,014) Lucifer (1,788) The Flash (1,754)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018