Giriş Kayıt
Tom Woosley

Tom Woosley


Senarist, Yapımcı

Tom Woosley, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,050
2015 Komedi Çeşitli 7.3 63,891
2013 Komedi Çeşitli 8.2 6,742
2011 Komedi Çeşitli 7.9 36,288

Kara Büyü
2009 Korku Çeşitli 6.6 162,784
2008 Aksiyon Senarist 2.7 687

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi 6.7 19,970
2005 Macera Yapımcı
Senarist
   
2002 Aksiyon Senarist    
Film Altyazıları
Allied (9,688) Doctor Strange (9,643) Moana (8,051) Assassin's Creed (6,064) Lion (4,887) Arrival (3,804) Hacksaw Ridge (2,955) Fences (2,653) Nocturnal Animals (2,613) Forushande (2,115)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,215) Supernatural (7,630) The Expanse (4,733) Vikings (4,537) The Big Bang Theory (3,853) Suits (3,523) Legion (3,392) The Blacklist (3,320) Arrow (3,124) Sherlock (2,823)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017