Giriş Kayıt
Tom Woosley

Tom Woosley


Senarist, Yapımcı

Tom Woosley, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 1,442
2015 Komedi Çeşitli 7.3 66,441
2013 Komedi Çeşitli 8.2 6,827
2011 Komedi Çeşitli 7.9 36,610

Kara Büyü
2009 Korku Çeşitli 6.6 164,381
2008 Aksiyon Senarist 2.7 687

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi 6.7 20,298
2005 Macera Yapımcı
Senarist
   
2002 Aksiyon Senarist    
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017