Giriş Kayıt
D.B. Woodside

D.B. Woodside (48)


Oyuncu

David Bryan Woodside, 25 Temmuz 1969 Jamaica, Queens, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Lucifer (2015), The Temptations (1998), Single Ladies (2011), Romeo Ölmeli (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Bryan Woodside
Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1969
Doğum Yeri: Jamaica, Queens, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: D. B. Woodside | DB Woodside | David Bryan Woodsid
Burcu: Aslan
Boyu: 1.91 m
7.6 (5 Oy)
  • Currently 152/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.2 100,803

Sakar Koruma 2
2015 46 Aksiyon Oyuncu 4.4 28,045

Müzmin Bekarlar
2014 45 Komedi Oyuncu 6.2 86,253
2014 45 Romantik Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.6 5,593
2011 Komedi Oyuncu 8.6 293,687
2011 42 Gerilim Oyuncu 2.7 703
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,756
2010 Komedi Oyuncu 6.8 9,455
2010 Komedi Oyuncu 8.2 26,407
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,324
2009 40 Dram Oyuncu 7.6 672
2007 Komedi Oyuncu 3.4 487
2007 Komedi Oyuncu 6.6 19,829
2004 Aksiyon Oyuncu 5.6 202
2003 34 Komedi Oyuncu 5.9 1,490
2002 Komedi Oyuncu 8.0 55,249
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 157,232

Romeo Ölmeli
2000 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 60,639
1999 Dram Oyuncu 7.8 2,223
1998 Biyografi Oyuncu 8.5 3,361
1997 Suç Oyuncu 8.1 1,703

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 111,266
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018