Giriş Kayıt
Eric Woodburn

Eric Woodburn (87)


Oyuncu

Glasgow, Scotland, UK, 08 Mart 1894 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1961) Masumlar (1961), (1960) Tunes of Glory (1960), (1963) I Could Go on Singing (1963), (1971) Kidnapped (1971) gibi yapımlarla biliniyor.25 Ekim 1981 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Glasgow, Scotland, UK
Doğum Tarihi: 08 Mart 1894
Ölüm Tarihi: 25 Ekim 1981
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 77 Macera Oyuncu 6.2 806
1963 69 Dram Oyuncu 7.1 995

Masumlar
1961 67 Korku Oyuncu 7.9 19,821
1960 66 Dram Oyuncu 7.7 2,609
1959 65 Komedi Oyuncu    
1954 60 Komedi Oyuncu 7.1 797
1953 59 Dram Oyuncu 7.3 356
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,276) Allied (11,414) Moana (7,086) Lion (5,446) Arrival (3,752) Hacksaw Ridge (3,181) Nocturnal Animals (2,936) Shut In (2,228) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,848)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,869) The Expanse (7,417) Taboo (7,345) Legion (6,036) Arrow (5,792) The Big Bang Theory (5,572) Vikings (4,446) The Blacklist (3,160) Sherlock (2,780) Suits (2,598)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017