Giriş Kayıt
Eric Woodburn

Eric Woodburn (87)


Oyuncu

Glasgow, Scotland, UK, 08 Mart 1894 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1961) Masumlar (1961), (1960) Tunes of Glory (1960), (1963) I Could Go on Singing (1963), (1971) Kidnapped (1971) gibi yapımlarla biliniyor.25 Ekim 1981 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Glasgow, Scotland, UK
Doğum Tarihi: 08 Mart 1894
Ölüm Tarihi: 25 Ekim 1981
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 77 Macera Oyuncu 6.2 806
1963 69 Dram Oyuncu 7.1 1,053

Masumlar
1961 67 Korku Oyuncu 7.9 20,415
1960 66 Dram Oyuncu 7.7 2,609
1959 65 Komedi Oyuncu    
1954 60 Komedi Oyuncu 7.1 850
1953 59 Dram Oyuncu 7.3 356
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017