Giriş Kayıt
Tricia Wood

Tricia Wood (47)


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı, Oyuncu

Tricia Wood, 13 Şubat 1970 Stillwater, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı, oyuncu. Aşıklar Şehri (2016), Zor Ölüm 4.0 (2007), Sihirbaz (2006), Şanslı Slevin (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1970
Doğum Yeri: Stillwater, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Trisha Wood | Tricia Woods
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Oyuncu Yönetmeni    
2017 47 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.5 2,310

Mucize
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2017 47 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 8,241

Baraka
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 16,337
2017 47 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 6,483
2017 47 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.5 2,268
2017 47 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    

Aşıklar Şehri
2016 46 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 312,658

Pastoral Amerika
2016 46 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.1 9,178

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 46 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 105,579
2016 46 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.0 30,053
2016 46 Dram Oyuncu Yönetmeni 3.9 6,364

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 46 Komedi Oyuncu 6.2 76,828

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 46 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 173,046

Ölüm Emri
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 61,987
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 446
2015 45 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.9 5,977
2015 45 Gizem Oyuncu Yönetmeni 6.4 38,969
2015 45 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 235
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 5,209

Ölümsüz Aşk
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 119,238

San Andreas Fayı
2015 45 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 167,691
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 818

Altınlı Kadın
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 42,190
2015 45 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.1 13,242

Son Şövalyeler
2015 45 Aksiyon Casting
Oyuncu Yönetmeni
6.2 31,842

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 44 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 44,563
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 3,076

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 44 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 105,640
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 17,320

Diriliş
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 14,108
2014 44 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.0 37,661
2014 44 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 9,437

Boynuzlar
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 63,347

Son Şans
2013 43 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 14,330
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.6 6,189

Şeytan Düğümü
2013 43 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.1 16,354

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.6 99,400
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,170
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 136,699
2013 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 325
2013 43 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.0 2,504

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 176,024

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 171,133
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 7,266

Sözcükler ve Resimler
2013 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 7,985

Eski Dostlar
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 47,881
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 8,177

Kızıl Şafak
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 65,510

Kayıp
2012 42 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 36,783

Dikkat Bebek Var
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 61,251
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 9,070

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 129,937

Aşk ve Para
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 36,220

Gerçeğin Peşinde
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 131,128

Marilyn ile Bir Hafta
2011 41 Biyografi Casting 7.0 75,444
2011 41 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.8 35,753

Güneşin Karanlığında
2011 41 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 184,948

Ben Dört Numara
2011 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 205,834

Ayin
2011 41 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 80,323

Şeytanın İni
2011 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 56,447
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.1 254,880

A Takımı
2010 40 Aksiyon Casting 6.8 222,716

Cehennem Melekleri
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 288,814
2010 40 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.8 1,231
2010 40 Aksiyon Casting 6.2 27,975
2010 Suç Casting 7.2 7,179

Kiminle Evlendim
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 77,090

Sevgililer Günü
2010 40 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 100,669

Paten Diyarı
2010 40 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 1,959
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 14,707

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 123,155

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 176,255

Aşk Olur
2009 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 26,971
2009 39 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,170

Darbe
2009 39 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 95,508
2009 39 Macera Casting 5.7 688

The Answer Man
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 5,682

Soraya'yı Taşlamak
2008 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.0 14,850

Hain
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 51,000

Alacakaranlık
2008 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 367,142

Evlilik Sınavı
2008 38 Komedi Casting 6.7 17,616
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 55,626

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 52,548

Kartal Göz
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 158,580

Ekspres
2008 38 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.3 17,539

Aynalar
2008 38 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.2 91,726

Aşkın Yaşı Yok
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 20,914

Öldür.com
2008 38 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 42,787

Tımarhane
2008 38 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.0 2,911
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 11,931

Henry Poole Buradaydı
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 11,131

Pittsburgh Sırları
2008 38 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.4 2,776
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 157

Öldüren Sis
2007 37 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.2 240,016

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 22,844

Ölüm Emri
2007 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 63,008

Sevgi Ziyafeti
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 14,554

Aman Tanrım
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 121,601

Şüphe (IV)
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 196,623

Zor Ölüm 4.0
2007 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.2 352,675

Kan ve Çikolata
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 15,955

Cinayet Gecesi
2007 37 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.2 153,126

Ölü Kız
2006 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 12,936

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 36 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 169,969
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 19,889
2006 36 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.5 703

Sen, Ben ve Dupree
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 71,535

Son Öpücük
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 38,883

Tetikçi
2006 36 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 208,646

Sihirbaz
2006 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 316,536

Kutup Macerası
2006 36 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.3 52,426

Şanslı Slevin
2006 36 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.8 276,262

Uzaylı Otopsisi
2006 36 Komedi Casting 5.8 6,590
2006 Suç Casting 8.7 546,795

Arapsaçı
2005 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 12,458

Mozart Ve Balina
2005 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 7,629

Uçuş Planı
2005 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 134,410

Mağara
2005 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.1 30,355
2005 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,298

Aşkı Ararken
2005 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 21,339
2005 35 Komedi Casting 6.8 25,125

Halka 2
2005 35 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.4 78,692

Hep Seni Aradım
2004 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 47,424

Anka'nın Uyanışı
2004 34 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 47,493

Son Perde
2004 34 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 3,800

Şüpheli Yok
2004 34 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.9 16,668

Hayatın Benim
2004 34 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 69,271
2004 34 Dram Casting    

Sisler Evi
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 58,838

İnsan Lekesi
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 26,605

Jüri
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 80,650

Karanlıklar Ülkesi
2003 33 Aksiyon Casting 7.0 225,552

İyi Evlat!
2003 33 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 3,440

Kaleyi Fethetmek
2003 33 Dram Casting 7.1 6,043
2003 33 Kısa Metraj Casting 7.4 279

Kor
2003 33 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 81,359

Zor Seçim
2003 33 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 5,658

Baskı
2002 32 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 102,421

Şeref Ve Cesaret
2002 32 Dram Casting 6.3 45,869
2002 32 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 13,580
2002 Suç Casting 8.7 60,465

Salton Denizi
2002 32 Suç Casting 7.2 27,566

Majestic
2001 31 Dram Casting 6.9 46,980

Son Kale
2001 31 Aksiyon Casting 6.9 60,395

Üçüncü Göz
2000 30 Dram Casting 6.7 55,337

Kadınlar Ne İster?
2000 30 Komedi Casting 6.4 169,311

İlk Korku
1996 26 Suç Casting 7.7 145,213

Kara Koyun
1996 26 Komedi Casting 6.2 31,453

Sanal Gerçek
1995 25 Aksiyon Casting 5.6 24,487
- Dram Oyuncu Yönetmeni    
- Oyuncu Yönetmeni
Casting
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017