Giriş Kayıt
Tricia Wood

Tricia Wood (47)


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı, Oyuncu

Tricia Wood, 13 Şubat 1970 Stillwater, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı, oyuncu. Zor Ölüm 4.0 (2007), Sihirbaz (2006), Şanslı Slevin (2006), Aşıklar Şehri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1970
Doğum Yeri: Stillwater, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Trisha Wood | Tricia Woods
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 4,328
2017 47 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 179

Mucize
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2017 47 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.5 1,348
2017 47 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Aşıklar Şehri
2016 46 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.3 242,334

Pastoral Amerika
2016 46 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.1 6,540

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 46 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 86,689

Blair Cadısı
2016 46 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.4 10,114
2016 46 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.1 25,444
2016 46 Dram Oyuncu Yönetmeni 3.9 4,266

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 46 Komedi Oyuncu 6.2 64,827

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 46 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 153,298

Ölüm Emri
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 56,943
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 446
2015 45 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.8 4,489
2015 45 Gizem Oyuncu Yönetmeni 6.4 35,761
2015 45 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 235
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 4,741

Ölümsüz Aşk
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 111,163

San Andreas Fayı
2015 45 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 160,413
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 818

Altınlı Kadın
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 39,233
2015 45 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.6 8,613

Son Şövalyeler
2015 45 Aksiyon Casting
Oyuncu Yönetmeni
6.2 30,470

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 44 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 43,166
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 3,076

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 44 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 103,377
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 16,955

Diriliş
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 13,946
2014 44 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.0 35,862
2014 44 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 8,888

Boynuzlar
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 60,687

Son Şans
2013 43 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 13,233
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.6 6,189

Şeytan Düğümü
2013 43 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.1 15,351

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.6 96,366
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,079
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 132,584
2013 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 325
2013 43 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.0 2,504

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 172,258

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 167,393
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 6,999

Sözcükler ve Resimler
2013 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 7,255

Eski Dostlar
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 46,846
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 8,177

Kızıl Şafak
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 64,433

Kayıp
2012 42 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 36,087

Dikkat Bebek Var
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 59,862
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 8,847

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 126,523

Aşk ve Para
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 35,557

Gerçeğin Peşinde
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 128,922

Marilyn ile Bir Hafta
2011 41 Biyografi Casting 7.0 74,215
2011 41 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.8 34,784

Güneşin Karanlığında
2011 41 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 181,098

Ben Dört Numara
2011 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 202,107

Ayin
2011 41 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 78,617

Şeytanın İni
2011 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 55,366
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.1 249,181

A Takımı
2010 40 Aksiyon Casting 6.8 218,515

Cehennem Melekleri
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 282,228
2010 40 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.8 1,231
2010 40 Aksiyon Casting 6.2 27,538
2010 Suç Casting 7.2 6,999

Kiminle Evlendim
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 75,721

Sevgililer Günü
2010 40 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 99,063

Paten Diyarı
2010 40 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 1,959
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 14,433

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 120,398

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 172,003

Aşk Olur
2009 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 26,245
2009 39 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,170

Darbe
2009 39 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 93,887
2009 39 Macera Casting 5.7 688

The Answer Man
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 5,682

Soraya'yı Taşlamak
2008 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.0 14,850

Hain
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 50,188

Alacakaranlık
2008 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 360,502

Evlilik Sınavı
2008 38 Komedi Casting 6.7 16,622
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 54,998

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 51,127

Kartal Göz
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 155,827

Ekspres
2008 38 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.3 17,041

Aynalar
2008 38 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.2 89,869

Aşkın Yaşı Yok
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 20,914

Öldür.com
2008 38 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 42,211

Tımarhane
2008 38 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.0 2,911
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 11,931

Henry Poole Buradaydı
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 11,131

Pittsburgh Sırları
2008 38 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.4 2,776
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 157

Öldüren Sis
2007 37 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.2 232,291

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 22,327

Ölüm Emri
2007 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 61,751

Sevgi Ziyafeti
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 14,320

Aman Tanrım
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 119,169

Şüphe (IV)
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 193,064

Zor Ölüm 4.0
2007 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.2 346,626

Kan ve Çikolata
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 15,615

Cinayet Gecesi
2007 37 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.2 148,260

Ölü Kız
2006 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 12,627

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 36 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 166,169
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 19,371
2006 36 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.5 703

Sen, Ben ve Dupree
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 68,950

Son Öpücük
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 38,663

Tetikçi
2006 36 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 204,396

Sihirbaz
2006 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 308,974

Kutup Macerası
2006 36 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.3 51,233

Şanslı Slevin
2006 36 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.8 271,173

Uzaylı Otopsisi
2006 36 Komedi Casting 5.8 6,590
2006 Suç Casting 8.8 529,141

Arapsaçı
2005 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 12,458

Mozart Ve Balina
2005 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 7,629

Uçuş Planı
2005 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 131,766

Mağara
2005 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.1 29,653
2005 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,298

Aşkı Ararken
2005 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 21,339
2005 35 Komedi Casting 6.8 24,295

Halka 2
2005 35 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.4 76,226

Hep Seni Aradım
2004 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 46,478

Anka'nın Uyanışı
2004 34 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 46,792

Son Perde
2004 34 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 3,800

Şüpheli Yok
2004 34 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.9 16,668

Hayatın Benim
2004 34 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 67,760
2004 34 Dram Casting    

Sisler Evi
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 58,010

İnsan Lekesi
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 26,239

Jüri
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 79,244

Karanlıklar Ülkesi
2003 33 Aksiyon Casting 7.0 220,593

İyi Evlat!
2003 33 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 3,440

Kor
2003 33 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 79,715

Zor Seçim
2003 33 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 5,658

Kaleyi Fethetmek
2003 33 Dram Casting 7.1 5,690

Baskı
2002 32 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 100,901

Şeref Ve Cesaret
2002 32 Dram Casting 6.3 45,126
2002 32 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 13,317
2002 Suç Casting 8.7 58,721

Salton Denizi
2002 32 Suç Casting 7.2 26,908

Majestic
2001 31 Dram Casting 6.9 46,339

Son Kale
2001 31 Aksiyon Casting 6.9 59,175

Üçüncü Göz
2000 30 Dram Casting 6.7 54,243

Kadınlar Ne İster?
2000 30 Komedi Casting 6.4 165,613

İlk Korku
1996 26 Suç Casting 7.7 140,292

Kara Koyun
1996 26 Komedi Casting 6.2 30,325

Sanal Gerçek
1995 25 Aksiyon Casting 5.5 23,991
- Dram Oyuncu Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017