Giriş Kayıt
Tricia Wood

Tricia Wood (47)


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı, Oyuncu

Tricia Wood, 13 Şubat 1970 Stillwater, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı, oyuncu. Zor Ölüm 4.0 (2007), Sihirbaz (2006), Şanslı Slevin (2006), Alacakaranlık (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1970
Doğum Yeri: Stillwater, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Trisha Wood | Tricia Woods
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Mucize
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Baraka
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2017 47 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.6 698
2017 47 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Aşıklar Şehri
2016 46 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.5 180,806

Pastoral Amerika
2016 46 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.1 4,433

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 46 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 72,182

Blair Cadısı
2016 46 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.4 10,114
2016 46 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.1 22,875
2016 46 Dram Oyuncu Yönetmeni 3.9 3,153

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 46 Komedi Oyuncu 6.2 59,558

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 46 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 143,149

Ölüm Emri
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 53,604
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 399
2015 45 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.8 1,547
2015 45 Gizem Oyuncu Yönetmeni 6.4 33,786
2015 45 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 127
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 4,721

Ölümsüz Aşk
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 107,789

San Andreas Fayı
2015 45 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 157,501
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 818

Altınlı Kadın
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 38,016
2015 45 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.6 8,337

Son Şövalyeler
2015 45 Aksiyon Casting
Oyuncu Yönetmeni
6.2 29,786

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 44 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 42,566
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 3,076

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 44 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 102,460
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 16,785

Diriliş
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 13,871
2014 44 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.0 35,124
2014 44 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 8,698

Boynuzlar
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 59,552

Son Şans
2013 43 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 13,233
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.6 6,189

Şeytan Düğümü
2013 43 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.1 14,841

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.6 95,352
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,079
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 130,889
2013 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 325
2013 43 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.0 2,504

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 170,730

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 165,637
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 6,709

Sözcükler ve Resimler
2013 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 7,255

Eski Dostlar
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 46,402
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 8,177

Kızıl Şafak
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 64,024

Kayıp
2012 42 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 35,773

Dikkat Bebek Var
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 59,311
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 8,847

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 124,103

Aşk ve Para
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 35,299

Gerçeğin Peşinde
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 128,040

Marilyn ile Bir Hafta
2011 41 Biyografi Casting 7.0 73,646
2011 41 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.8 34,401

Güneşin Karanlığında
2011 41 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 179,461

Ben Dört Numara
2011 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 200,507

Ayin
2011 41 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 78,048

Şeytanın İni
2011 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 54,959
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.1 246,696

A Takımı
2010 40 Aksiyon Casting 6.8 216,830

Cehennem Melekleri
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 279,291
2010 40 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.8 1,231
2010 40 Aksiyon Casting 6.2 27,378
2010 Suç Casting 7.2 6,885

Kiminle Evlendim
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 75,145

Sevgililer Günü
2010 40 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 98,347

Paten Diyarı
2010 40 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 1,959
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 14,276

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 119,292

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 170,233

Aşk Olur
2009 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 26,210
2009 39 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,170

Darbe
2009 39 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 93,271
2009 39 Macera Casting 5.7 688

The Answer Man
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 5,682

Soraya'yı Taşlamak
2008 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.0 14,218

Hain
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 50,097

Alacakaranlık
2008 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 357,572

Evlilik Sınavı
2008 38 Komedi Casting 6.7 16,622
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 54,672

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 50,546

Kartal Göz
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 154,755

Ekspres
2008 38 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.3 17,041

Aynalar
2008 38 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.2 89,070

Aşkın Yaşı Yok
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 20,914

Öldür.com
2008 38 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 41,951

Tımarhane
2008 38 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.0 2,911
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 11,931

Henry Poole Buradaydı
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 11,131

Pittsburgh Sırları
2008 38 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.4 2,776
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 157

Öldüren Sis
2007 37 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.2 229,461

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 22,140

Ölüm Emri
2007 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 61,303

Sevgi Ziyafeti
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 14,320

Aman Tanrım
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 118,240

Şüphe (IV)
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 191,642

Zor Ölüm 4.0
2007 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.2 344,082

Kan ve Çikolata
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 15,615

Cinayet Gecesi
2007 37 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.2 146,036

Ölü Kız
2006 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 12,627

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 36 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 163,729
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 19,188
2006 36 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.5 703

Sen, Ben ve Dupree
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 68,950

Son Öpücük
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 38,511

Tetikçi
2006 36 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 202,530

Sihirbaz
2006 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 306,148

Kutup Macerası
2006 36 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.3 50,807

Şanslı Slevin
2006 36 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.8 269,174

Uzaylı Otopsisi
2006 36 Komedi Casting 5.8 6,590
2006 Suç Casting 8.8 522,449

Arapsaçı
2005 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 12,458

Mozart Ve Balina
2005 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 7,629

Uçuş Planı
2005 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 130,483

Mağara
2005 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.1 29,380
2005 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,298

Aşkı Ararken
2005 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 21,339
2005 35 Komedi Casting 6.8 23,993

Halka 2
2005 35 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.4 75,027

Hep Seni Aradım
2004 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 46,160

Anka'nın Uyanışı
2004 34 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 46,348

Son Perde
2004 34 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 3,800

Şüpheli Yok
2004 34 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.9 16,668

Hayatın Benim
2004 34 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 67,268
2004 34 Dram Casting    

Sisler Evi
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 57,580

İnsan Lekesi
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 26,049

Jüri
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 78,670

Karanlıklar Ülkesi
2003 33 Aksiyon Casting 7.0 217,627

İyi Evlat!
2003 33 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 3,440

Kor
2003 33 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 79,057

Zor Seçim
2003 33 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 5,658

Kaleyi Fethetmek
2003 33 Dram Casting 7.1 5,690

Baskı
2002 32 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 100,298

Şeref Ve Cesaret
2002 32 Dram Casting 6.3 44,424
2002 32 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 13,317
2002 Suç Casting 8.7 58,055

Salton Denizi
2002 32 Suç Casting 7.2 26,908

Majestic
2001 31 Dram Casting 6.9 45,952

Son Kale
2001 31 Aksiyon Casting 6.9 58,697

Üçüncü Göz
2000 30 Dram Casting 6.7 53,720

Kadınlar Ne İster?
2000 30 Komedi Casting 6.4 164,207

İlk Korku
1996 26 Suç Casting 7.7 138,570

Kara Koyun
1996 26 Komedi Casting 6.2 30,325

Sanal Gerçek
1995 25 Aksiyon Casting 5.5 23,991
- Dram Oyuncu Yönetmeni    
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,515) Legion (10,159) The 100 (8,102) Arrow (7,326) The Flash (6,245) Taboo (5,868) The Big Bang Theory (5,833) Black Sails (5,241) Suits (4,128) Vikings (4,100)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017