Giriş Kayıt
Tricia Wood

Tricia Wood (47)


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı, Oyuncu

Tricia Wood, 13 Şubat 1970 Stillwater, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı, oyuncu. Zor Ölüm 4.0 (2007), Sihirbaz (2006), Şanslı Slevin (2006), Alacakaranlık (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1970
Doğum Yeri: Stillwater, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Trisha Wood | Tricia Woods
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Mucize
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Baraka
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 2,541
2017 47 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.5 978
2017 47 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Aşıklar Şehri
2016 46 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 214,493

Pastoral Amerika
2016 46 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.1 5,578

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 46 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 80,603

Blair Cadısı
2016 46 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.4 10,114
2016 46 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.1 24,242
2016 46 Dram Oyuncu Yönetmeni 3.9 3,794

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 46 Komedi Oyuncu 6.2 62,479

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 46 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 148,321

Ölüm Emri
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 55,381
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 446
2015 45 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.9 3,361
2015 45 Gizem Oyuncu Yönetmeni 6.4 34,695
2015 45 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 203
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 4,741

Ölümsüz Aşk
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 109,411

San Andreas Fayı
2015 45 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 158,844
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 818

Altınlı Kadın
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 38,695
2015 45 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.6 8,460

Son Şövalyeler
2015 45 Aksiyon Casting
Oyuncu Yönetmeni
6.2 30,131

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 44 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 42,817
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 3,076

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 44 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 102,918
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 16,864

Diriliş
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 13,916
2014 44 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.0 35,520
2014 44 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 8,787

Boynuzlar
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 60,120

Son Şans
2013 43 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 13,233
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.6 6,189

Şeytan Düğümü
2013 43 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.1 15,142

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.6 95,826
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,079
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 131,753
2013 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 325
2013 43 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.0 2,504

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 171,463

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 166,537
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 6,999

Sözcükler ve Resimler
2013 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 7,255

Eski Dostlar
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 46,611
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 8,177

Kızıl Şafak
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 64,230

Kayıp
2012 42 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 35,923

Dikkat Bebek Var
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 59,584
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 8,847

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 125,345

Aşk ve Para
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 35,425

Gerçeğin Peşinde
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 128,474

Marilyn ile Bir Hafta
2011 41 Biyografi Casting 7.0 73,948
2011 41 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.8 34,589

Güneşin Karanlığında
2011 41 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 180,227

Ben Dört Numara
2011 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 201,274

Ayin
2011 41 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 78,323

Şeytanın İni
2011 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 55,147
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.1 247,933

A Takımı
2010 40 Aksiyon Casting 6.8 217,723

Cehennem Melekleri
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 280,737
2010 40 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.8 1,231
2010 40 Aksiyon Casting 6.2 27,448
2010 Suç Casting 7.2 6,973

Kiminle Evlendim
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 75,392

Sevgililer Günü
2010 40 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 98,737

Paten Diyarı
2010 40 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 1,959
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 14,276

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 119,851

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 171,096

Aşk Olur
2009 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 26,245
2009 39 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,170

Darbe
2009 39 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 93,595
2009 39 Macera Casting 5.7 688

The Answer Man
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 5,682

Soraya'yı Taşlamak
2008 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.0 14,829

Hain
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 50,188

Alacakaranlık
2008 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 359,157

Evlilik Sınavı
2008 38 Komedi Casting 6.7 16,622
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 54,805

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 50,805

Kartal Göz
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 155,306

Ekspres
2008 38 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.3 17,041

Aynalar
2008 38 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.2 89,472

Aşkın Yaşı Yok
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 20,914

Öldür.com
2008 38 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 42,084

Tımarhane
2008 38 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.0 2,911
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 11,931

Henry Poole Buradaydı
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 11,131

Pittsburgh Sırları
2008 38 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.4 2,776
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 157

Öldüren Sis
2007 37 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.2 230,611

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 22,140

Ölüm Emri
2007 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 61,529

Sevgi Ziyafeti
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 14,320

Aman Tanrım
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 118,691

Şüphe (IV)
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 192,385

Zor Ölüm 4.0
2007 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.2 345,395

Kan ve Çikolata
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 15,615

Cinayet Gecesi
2007 37 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.2 147,041

Ölü Kız
2006 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 12,627

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 36 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 165,019
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 19,206
2006 36 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.5 703

Sen, Ben ve Dupree
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 68,950

Son Öpücük
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 38,551

Tetikçi
2006 36 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 203,427

Sihirbaz
2006 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 307,657

Kutup Macerası
2006 36 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.3 51,007

Şanslı Slevin
2006 36 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.8 270,133

Uzaylı Otopsisi
2006 36 Komedi Casting 5.8 6,590
2006 Suç Casting 8.8 525,946

Arapsaçı
2005 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 12,458

Mozart Ve Balina
2005 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 7,629

Uçuş Planı
2005 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 131,136

Mağara
2005 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.1 29,496
2005 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,298

Aşkı Ararken
2005 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 21,339
2005 35 Komedi Casting 6.8 24,135

Halka 2
2005 35 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.4 75,594

Hep Seni Aradım
2004 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 46,306

Anka'nın Uyanışı
2004 34 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 46,678

Son Perde
2004 34 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 3,800

Şüpheli Yok
2004 34 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.9 16,668

Hayatın Benim
2004 34 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 67,504
2004 34 Dram Casting    

Sisler Evi
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 57,773

İnsan Lekesi
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 26,161

Jüri
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 78,963

Karanlıklar Ülkesi
2003 33 Aksiyon Casting 7.0 219,182

İyi Evlat!
2003 33 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 3,440

Kor
2003 33 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 79,391

Zor Seçim
2003 33 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 5,658

Kaleyi Fethetmek
2003 33 Dram Casting 7.1 5,690

Baskı
2002 32 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 100,583

Şeref Ve Cesaret
2002 32 Dram Casting 6.3 44,888
2002 32 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 13,317
2002 Suç Casting 8.7 58,395

Salton Denizi
2002 32 Suç Casting 7.2 26,908

Majestic
2001 31 Dram Casting 6.9 46,153

Son Kale
2001 31 Aksiyon Casting 6.9 58,995

Üçüncü Göz
2000 30 Dram Casting 6.7 53,996

Kadınlar Ne İster?
2000 30 Komedi Casting 6.4 164,944

İlk Korku
1996 26 Suç Casting 7.7 139,418

Kara Koyun
1996 26 Komedi Casting 6.2 30,325

Sanal Gerçek
1995 25 Aksiyon Casting 5.5 23,991
- Dram Oyuncu Yönetmeni    
Film Altyazıları
Live by Night (9,897) Resident Evil: The Final Chapter (8,767) Hidden Figures (4,642) Rogue One (4,221) Patriots Day (4,209) Assassin's Creed (3,724) Split (3,473) Allied (3,452) Paterson (3,265) Why Him? (1,913)
Dizi Altyazıları
Legion (4,376) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,150) The Expanse (3,034) The Originals (2,744) Colony (2,574) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,148) Vikings (2,010)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017