Giriş Kayıt
Tricia Wood

Tricia Wood (48)


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu, Yapımcı

Tricia Wood, 13 Şubat 1970 Stillwater, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu, yapımcı. Aşıklar Şehri (2016), Zor Ölüm 4.0 (2007), Sihirbaz (2006), Şanslı Slevin (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1970
Doğum Yeri: Stillwater, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Trisha Wood | Tricia Woods
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 48 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2018 48 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 3,424
2018 48 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    

Pes Etme
2017 47 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.0 23,683
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 468

Mucize
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.0 75,092
2017 47 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 12,877

Baraka
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 21,898
2017 47 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 9,248
2017 47 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.5 2,752
2017 47 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    

Aşıklar Şehri
2016 46 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.1 373,255

Pastoral Amerika
2016 46 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.1 11,187

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 46 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 119,228
2016 46 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.0 32,962
2016 46 Dram Oyuncu Yönetmeni 3.9 7,223

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 46 Komedi Oyuncu 6.2 90,036

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 46 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 190,112

Ölüm Emri
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 66,985
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 446
2015 45 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.9 7,157
2015 45 Gizem Oyuncu Yönetmeni 6.4 44,179
2015 45 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 401
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 5,467

Ölümsüz Aşk
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 126,695

San Andreas Fayı
2015 45 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 175,890
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 1,277

Altınlı Kadın
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 45,011
2015 45 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.1 15,520

Son Şövalyeler
2015 45 Aksiyon Casting
Oyuncu Yönetmeni
6.2 33,576

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 44 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 46,045
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 3,076

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 44 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 108,177
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 17,627

Diriliş
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 14,227
2014 44 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.0 39,350
2014 44 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 10,096

Boynuzlar
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 66,284

Son Şans
2013 43 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 14,763
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 7,544
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.6 6,421

Şeytan Düğümü
2013 43 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.1 17,163

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.6 103,446
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,170
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 141,367
2013 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 325
2013 43 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.0 2,504

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 180,637

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 175,529

Sözcükler ve Resimler
2013 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 7,985

Eski Dostlar
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 49,001
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 8,177

Kızıl Şafak
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 67,162

Kayıp
2012 42 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 37,618

Dikkat Bebek Var
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 63,036
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 9,070

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 133,157

Aşk ve Para
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 37,110

Gerçeğin Peşinde
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 133,850

Marilyn ile Bir Hafta
2011 41 Biyografi Casting 7.0 77,113
2011 41 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.8 36,795

Güneşin Karanlığında
2011 41 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 188,974

Ben Dört Numara
2011 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 210,689

Ayin
2011 41 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 82,424

Şeytanın İni
2011 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 57,595
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.1 261,265

A Takımı
2010 40 Aksiyon Casting 6.8 227,502

Cehennem Melekleri
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 295,954
2010 40 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.8 1,231
2010 40 Aksiyon Casting 6.2 28,565
2010 Suç Casting 7.2 7,322

Kiminle Evlendim
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 78,863

Sevgililer Günü
2010 40 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 102,961

Paten Diyarı
2010 40 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 1,959
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 14,957

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 126,802

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 181,479

Aşk Olur
2009 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 27,674
2009 39 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,170

Darbe
2009 39 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 97,334
2009 39 Macera Casting 5.7 688

The Answer Man
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 5,682

Soraya'yı Taşlamak
2008 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.0 15,580

Hain
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 51,683

Alacakaranlık
2008 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 375,282

Evlilik Sınavı
2008 38 Komedi Casting 6.7 18,212
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 56,388

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 54,441

Kartal Göz
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 161,704

Ekspres
2008 38 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.3 17,881

Aynalar
2008 38 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.2 93,832

Aşkın Yaşı Yok
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 20,914

Öldür.com
2008 38 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 43,851

Tımarhane
2008 38 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.0 2,911
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 11,931

Henry Poole Buradaydı
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 11,593

Pittsburgh Sırları
2008 38 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.4 2,776
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 157

Öldüren Sis
2007 37 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.2 248,556

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 23,519

Ölüm Emri
2007 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 64,489

Sevgi Ziyafeti
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 14,554

Aman Tanrım
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 124,957

Şüphe (IV)
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 200,526

Zor Ölüm 4.0
2007 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.2 359,646

Kan ve Çikolata
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 15,997

Cinayet Gecesi
2007 37 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.2 159,307

Ölü Kız
2006 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 12,936

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 36 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 173,764
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 20,445
2006 36 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.5 703

Sen, Ben ve Dupree
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 72,966

Son Öpücük
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 39,341

Tetikçi
2006 36 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 213,625

Sihirbaz
2006 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 325,600

Kutup Macerası
2006 36 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.3 53,972

Şanslı Slevin
2006 36 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.8 281,435

Uzaylı Otopsisi
2006 36 Komedi Casting 5.8 6,590
2006 Suç Casting 8.7 567,188

Arapsaçı
2005 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 12,458

Mozart Ve Balina
2005 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 7,629

Uçuş Planı
2005 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.3 137,757

Mağara
2005 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.1 31,281
2005 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,298

Aşkı Ararken
2005 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 22,235
2005 35 Komedi Casting 6.8 26,008

Halka 2
2005 35 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.4 81,271

Hep Seni Aradım
2004 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 48,551

Anka'nın Uyanışı
2004 34 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 48,385

Son Perde
2004 34 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 3,800

Şüpheli Yok
2004 34 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.9 16,668

Hayatın Benim
2004 34 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 71,194
2004 34 Dram Casting    

Sisler Evi
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 60,099

İnsan Lekesi
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 27,109

Jüri
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 82,690

Karanlıklar Ülkesi
2003 33 Aksiyon Casting 7.0 230,845

İyi Evlat!
2003 33 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 3,440

Kaleyi Fethetmek
2003 33 Dram Casting 7.1 6,043
2003 33 Kısa Metraj Casting 7.4 279

Kor
2003 33 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 83,095

Zor Seçim
2003 33 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 5,658

Baskı
2002 32 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 104,529

Şeref Ve Cesaret
2002 32 Dram Casting 6.3 46,849
2002 32 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 14,366
2002 Suç Casting 8.7 62,594

Salton Denizi
2002 32 Suç Casting 7.2 27,566

Majestic
2001 31 Dram Casting 6.9 48,192

Son Kale
2001 31 Aksiyon Casting 6.9 61,934

Üçüncü Göz
2000 30 Dram Casting 6.7 56,472

Kadınlar Ne İster?
2000 30 Komedi Casting 6.4 173,561

İlk Korku
1996 26 Suç Casting 7.7 150,941

Kara Koyun
1996 26 Komedi Casting 6.2 31,453

Sanal Gerçek
1995 25 Aksiyon Casting 5.6 25,301
- Dram Oyuncu Yönetmeni    
- Oyuncu Yönetmeni
Casting
   
Dizi Altyazıları
Westworld (9,817) The Flash (3,426) La casa de papel (3,235) The 100 (3,195) Legion (2,798) Fear the Walking Dead (1,996) Supernatural (1,989) Krypton (1,851) Into the Badlands (1,805) The Big Bang Theory (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018