Giriş Kayıt
Tricia Wood

Tricia Wood (47)


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı, Oyuncu

Tricia Wood, 13 Şubat 1970 Stillwater, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı, oyuncu. Zor Ölüm 4.0 (2007), Sihirbaz (2006), Aşıklar Şehri (2016), Şanslı Slevin (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1970
Doğum Yeri: Stillwater, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Trisha Wood | Tricia Woods
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Gerilim Oyuncu Yönetmeni    

Baraka
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 10,820
2017 47 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 2,091

Mucize
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2017 47 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.5 1,684
2017 47 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2017 47 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Aşıklar Şehri
2016 46 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 273,066

Pastoral Amerika
2016 46 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.1 7,763

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 46 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 93,583

Blair Cadısı
2016 46 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.4 10,114
2016 46 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.0 26,738
2016 46 Dram Oyuncu Yönetmeni 3.9 5,283

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 46 Komedi Oyuncu 6.2 69,105

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 46 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 160,195

Ölüm Emri
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 58,840
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 446
2015 45 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.8 5,058
2015 45 Gizem Oyuncu Yönetmeni 6.4 36,889
2015 45 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 235
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 4,956

Ölümsüz Aşk
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 113,598

San Andreas Fayı
2015 45 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 162,952
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 818

Altınlı Kadın
2015 45 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 40,164
2015 45 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.0 11,587

Son Şövalyeler
2015 45 Aksiyon Casting
Oyuncu Yönetmeni
6.2 30,961

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 44 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 43,666
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 3,076

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 44 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 104,124
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 17,083

Diriliş
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 13,969
2014 44 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.0 36,358
2014 44 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 9,087

Boynuzlar
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 61,495

Son Şans
2013 43 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 13,941
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.6 6,189

Şeytan Düğümü
2013 43 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.1 15,679

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.6 97,286
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,079
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 133,984
2013 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 325
2013 43 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.0 2,504

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 173,512

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 168,512
2013 43 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 7,122

Sözcükler ve Resimler
2013 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 7,255

Eski Dostlar
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 47,127
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 8,177

Kızıl Şafak
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 64,820

Kayıp
2012 42 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 36,289

Dikkat Bebek Var
2012 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 60,310
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 8,847

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 127,849

Aşk ve Para
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 35,776

Gerçeğin Peşinde
2012 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 129,625

Marilyn ile Bir Hafta
2011 41 Biyografi Casting 7.0 74,641
2011 41 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.8 35,069

Güneşin Karanlığında
2011 41 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 182,392

Ben Dört Numara
2011 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 203,351

Ayin
2011 41 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 79,154

Şeytanın İni
2011 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 55,738
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.1 251,043

A Takımı
2010 40 Aksiyon Casting 6.8 219,910

Cehennem Melekleri
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 284,510
2010 40 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.8 1,231
2010 40 Aksiyon Casting 6.2 27,687
2010 Suç Casting 7.2 7,054

Kiminle Evlendim
2010 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 76,151

Sevgililer Günü
2010 40 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 99,572

Paten Diyarı
2010 40 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 1,959
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 14,511

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 121,185

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 173,333

Aşk Olur
2009 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 26,245
2009 39 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,170

Darbe
2009 39 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 94,417
2009 39 Macera Casting 5.7 688

The Answer Man
2009 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 5,682

Soraya'yı Taşlamak
2008 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.0 14,850

Hain
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 50,568

Alacakaranlık
2008 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 362,621

Evlilik Sınavı
2008 38 Komedi Casting 6.7 16,622
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 55,234

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 51,523

Kartal Göz
2008 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 156,624

Ekspres
2008 38 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.3 17,041

Aynalar
2008 38 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.2 90,446

Aşkın Yaşı Yok
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 20,914

Öldür.com
2008 38 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 42,465

Tımarhane
2008 38 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.0 2,911
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 11,931

Henry Poole Buradaydı
2008 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 11,131

Pittsburgh Sırları
2008 38 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.4 2,776
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 157

Öldüren Sis
2007 37 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.2 234,496

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 22,327

Ölüm Emri
2007 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 62,099

Sevgi Ziyafeti
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 14,554

Aman Tanrım
2007 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 120,004

Şüphe (IV)
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 194,130

Zor Ölüm 4.0
2007 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.2 348,649

Kan ve Çikolata
2007 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 15,807

Cinayet Gecesi
2007 37 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.2 149,771

Ölü Kız
2006 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 12,627

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 36 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 167,561
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 19,505
2006 36 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.5 703

Sen, Ben ve Dupree
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 68,950

Son Öpücük
2006 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 38,709

Tetikçi
2006 36 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 205,814

Sihirbaz
2006 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 311,253

Kutup Macerası
2006 36 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.3 51,615

Şanslı Slevin
2006 36 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.8 272,879

Uzaylı Otopsisi
2006 36 Komedi Casting 5.8 6,590
2006 Suç Casting 8.8 534,335

Arapsaçı
2005 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 12,458

Mozart Ve Balina
2005 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 7,629

Uçuş Planı
2005 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 132,583

Mağara
2005 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.1 29,881
2005 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,298

Aşkı Ararken
2005 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 21,339
2005 35 Komedi Casting 6.8 24,548

Halka 2
2005 35 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.4 77,091

Hep Seni Aradım
2004 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 46,765

Anka'nın Uyanışı
2004 34 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 46,939

Son Perde
2004 34 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 3,800

Şüpheli Yok
2004 34 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.9 16,668

Hayatın Benim
2004 34 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 68,116
2004 34 Dram Casting    

Sisler Evi
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 58,166

İnsan Lekesi
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 26,348

Jüri
2003 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 79,716

Karanlıklar Ülkesi
2003 33 Aksiyon Casting 7.0 222,378

İyi Evlat!
2003 33 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 3,440

Kor
2003 33 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 80,189

Zor Seçim
2003 33 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 5,658

Kaleyi Fethetmek
2003 33 Dram Casting 7.1 5,690

Baskı
2002 32 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 101,333

Şeref Ve Cesaret
2002 32 Dram Casting 6.3 45,204
2002 32 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 13,317
2002 Suç Casting 8.7 59,242

Salton Denizi
2002 32 Suç Casting 7.2 26,908

Majestic
2001 31 Dram Casting 6.9 46,530

Son Kale
2001 31 Aksiyon Casting 6.9 59,571

Üçüncü Göz
2000 30 Dram Casting 6.7 54,568

Kadınlar Ne İster?
2000 30 Komedi Casting 6.4 166,687

İlk Korku
1996 26 Suç Casting 7.7 141,666

Kara Koyun
1996 26 Komedi Casting 6.2 30,325

Sanal Gerçek
1995 25 Aksiyon Casting 5.5 23,991
- Dram Oyuncu Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017