Giriş Kayıt
Marjorie Wood

Marjorie Wood (73)


Oyuncu

Marjorie Wood, 04 Eylül 1882 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Gurur Ve Önyargı (1940) yapımıyla biliniyor.09 Kasım 1955 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1882
Ölüm Tarihi: 09 Kasım 1955
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 73 Komedi Oyuncu 6.4 726

7 kardese 7 gelin
1954 72 Komedi Oyuncu 7.4 16,972
1953 71 Komedi Oyuncu 6.3 405
1953 71 Komedi Oyuncu 6.7 490
1951 69 Dram Oyuncu 7.0 3,708

Aşk Uyanıyor
1950 68 Komedi Oyuncu 7.0 567
1950 68 Dram Oyuncu 6.3 566
1950 68 Suç Oyuncu 7.7 2,499
1950 68 Biyografi Oyuncu 7.0 3,359

Adem'in Kaburgası
1949 67 Komedi Oyuncu 7.6 15,844
1948 66 Komedi Oyuncu 6.7 496
1948 66 Biyografi Oyuncu 6.5 2,011

Kâbus Sokağı
1947 65 Dram Oyuncu 7.8 5,200
1945 63 Dram Oyuncu 6.1 577

Gönül Kimi Severse
1945 63 Komedi Oyuncu 7.2 6,282
1945 63 Komedi Oyuncu 7.4 3,733
1944 62 Dram Oyuncu 7.0 993
1943 61 Komedi Oyuncu 8.0 4,123

Sabotajcı
1942 60 Aksiyon Oyuncu 7.2 18,360

Gurur Ve Önyargı
1940 58 Dram Oyuncu 7.4 6,222
1939 57 Komedi Oyuncu 8.0 10,177
1939 57 Komedi Oyuncu 7.0 281
1939 57 Komedi Oyuncu 6.5 2,421
Film Altyazıları
Gold (2,688) Personal Shopper (1,888) Get Out (1,747) Silence (1,595) Logan (1,591) The Age of Shadows (1,053) Split (1,010) La La Land (985) The Fate of the Furious (955) Rings (910)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,429) The Flash (5,372) Into the Badlands (3,325) Gotham (2,522) Fargo (1,936) The Blacklist (1,884) Game of Thrones (1,617) Vikings (1,505) The Last Kingdom (1,470) Billions (1,325)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017