Giriş Kayıt
Marjorie Wood

Marjorie Wood (73)


Oyuncu

Marjorie Wood, 05 Eylül 1882 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Gurur Ve Önyargı (1940) yapımıyla biliniyor.09 Kasım 1955 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1882
Ölüm Tarihi: 09 Kasım 1955
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 73 Komedi Oyuncu 6.4 812

7 Kardeşe 7 Gelin
1954 72 Komedi Oyuncu 7.4 18,261
1953 71 Komedi Oyuncu 6.4 453
1953 71 Komedi Oyuncu 6.7 490
1951 69 Dram Oyuncu 7.0 3,879

Aşk Uyanıyor
1950 68 Komedi Oyuncu 7.0 642
1950 68 Dram Oyuncu 6.3 634
1950 68 Suç Oyuncu 7.7 2,920
1950 68 Biyografi Oyuncu 7.0 3,615

Adem'in Kaburgası
1949 67 Komedi Oyuncu 7.6 16,816
1948 66 Komedi Oyuncu 6.7 496
1948 66 Biyografi Oyuncu 6.5 2,011

Kâbus Sokağı
1947 65 Dram Oyuncu 7.8 5,200
1945 63 Dram Oyuncu 6.1 691

Gönül Kimi Severse
1945 63 Komedi Oyuncu 7.2 6,796
1945 63 Komedi Oyuncu 7.4 3,857
1944 62 Dram Oyuncu 7.0 1,043
1943 61 Komedi Oyuncu 8.0 4,123

Sabotajcı
1942 60 Aksiyon Oyuncu 7.2 19,610

Gurur Ve Önyargı
1940 58 Dram Oyuncu 7.4 6,506
1939 57 Komedi Oyuncu 8.0 10,858
1939 57 Komedi Oyuncu 7.0 281
1939 57 Komedi Oyuncu 6.5 2,585
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018