Giriş Kayıt
Lynn Wood

Lynn Wood (84)


Oyuncu

Lynn Wood, 04 Mayıs 1932 ABD doğumlu oyuncu. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1932
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 46 Korku Oyuncu 5.1 1,462

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 8,860
1975 43 Dram Oyuncu 7.8 977
1973 Komedi Oyuncu 5.6 121

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,581
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,445
1962 30 Komedi Oyuncu 6.3 1,007
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,429) Legion (9,159) The Flash (9,124) Arrow (6,685) The 100 (5,171) Vikings (4,326) Taboo (4,262) Black Sails (4,230) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,116) Suits (3,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017