Giriş Kayıt
Lynn Wood

Lynn Wood (84)


Oyuncu

Lynn Wood, 04 Mayıs 1932 ABD doğumlu oyuncu. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1932
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 46 Korku Oyuncu 5.1 1,462

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 8,912
1975 43 Dram Oyuncu 7.8 977
1973 Komedi Oyuncu 5.6 121

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,608
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,460
1962 30 Komedi Oyuncu 6.3 1,007
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,759) Legion (8,701) Arrow (5,212) The Expanse (2,745) Legends of Tomorrow (2,588) Vikings (2,280) Into the Badlands (2,244) The 100 (2,083) The Blacklist (2,067) Colony (1,995)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017