Giriş Kayıt
Gary Wood

Gary Wood


Oyuncu, Yapımcı

Gary Wood, oyuncu, yapımcı. Hardbodies (1984) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 4.9 6,850
1994 Suç Oyuncu 6.6 2,821

Kanuna Karşı
1993 Aksiyon Oyuncu 5.4 171
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,371
1987 Aksiyon Oyuncu 3.5 36
1984 Komedi Oyuncu 4.8 2,234
1981 Dram Oyuncu 5.8 70

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,773
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,713

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,169
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,251
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 332
Dizi Altyazıları
Fargo (6,208) Arrow (5,766) American Gods (5,766) The Flash (4,905) The 100 (4,327) 12 Monkeys (3,522) The Blacklist (3,351) Better Call Saul (3,261) Supernatural (3,067) Game of Thrones (2,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017