Giriş Kayıt
Gary Wood

Gary Wood


Oyuncu, Yapımcı

Gary Wood, oyuncu, yapımcı. Hardbodies (1984) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kickboxer: Misilleme
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.0 1,922
2016 Aksiyon Yapımcı 4.9 8,545
1994 Suç Oyuncu 6.6 2,821

Kanuna Karşı
1993 Aksiyon Oyuncu 5.4 171
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,627
1987 Aksiyon Oyuncu 3.5 36
1984 Komedi Oyuncu 4.9 2,581
1981 Dram Oyuncu 5.8 70

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,320
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,091

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,960
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,788
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 332
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018