Giriş Kayıt
Gary Wood

Gary Wood


Oyuncu, Yapımcı

Gary Wood, oyuncu, yapımcı. Hardbodies (1984) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 4.9 7,214
1994 Suç Oyuncu 6.6 2,821

Kanuna Karşı
1993 Aksiyon Oyuncu 5.4 171
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,388
1987 Aksiyon Oyuncu 3.5 36
1984 Komedi Oyuncu 4.8 2,234
1981 Dram Oyuncu 5.8 70

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,839
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,776

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,289
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,330
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 332
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017