Giriş Kayıt
Gary Wood

Gary Wood


Oyuncu, Yapımcı

Gary Wood, oyuncu, yapımcı. Hardbodies (1984) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 4.9 6,026
1994 Suç Oyuncu 6.6 2,821

Kanuna Karşı
1993 Aksiyon Oyuncu 5.4 171
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,291
1987 Aksiyon Oyuncu 3.5 36
1984 Komedi Oyuncu 4.8 2,234
1981 Dram Oyuncu 5.8 70

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,665
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,643

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,965
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,109
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 332
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017