Giriş Kayıt
Gary Wood

Gary Wood


Oyuncu, Yapımcı

Gary Wood, oyuncu, yapımcı. Hardbodies (1984) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kickboxer: Misilleme
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
   
2016 Aksiyon Yapımcı 4.9 8,026
1994 Suç Oyuncu 6.6 2,821

Kanuna Karşı
1993 Aksiyon Oyuncu 5.4 171
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,540
1987 Aksiyon Oyuncu 3.5 36
1984 Komedi Oyuncu 4.9 2,462
1981 Dram Oyuncu 5.8 70

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,139
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,004

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,710
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,611
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 332
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (21,657) Blade Runner 2049 (3,562) Jigsaw (2,552) Geostorm (2,356) Last Flag Flying (1,714) The Man from Earth: Holocene (1,501) Dunkirk (1,339) It (1,062) The Foreigner (1,030) Justice League (818)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,809) Shameless (6,276) Black Mirror (5,931) Star Trek: Discovery (3,492) The Big Bang Theory (3,359) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,191) Supernatural (3,127) The X Files (2,127) The Gifted (1,997) The Blacklist (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018