Giriş Kayıt
Durinda Wood

Durinda Wood


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Durinda Wood, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Kardeşler (2009), Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), İlk Aşk (2010), A Mighty Wind (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dorinda Rice Wood | Durinda Rice Wood
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 8,401
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 81

İlk Aşk
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.7 65,883

Kardeşler
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 93,419
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.2 2,545
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 12,320
2005 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.0 22,137
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 22,638

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Kostüm Bölümü 8.0 257,456
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 155

En Güzel Köpek
2000 Komedi Kostüm Bölümü 7.5 47,650

Tatlı Kaçıklar
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 380

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.8 13,341
1996 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Kayboluş
1993 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 19,453

Tutku Sarayı
1990 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 5,853

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 1,994
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 3.6 146
1989 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.3 846

Yedinci İşaret
1988 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.9 10,930

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.6 71,676

Okula dönüs
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 22,793
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 16,209

Maria'nın Aşkları
1984 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,832
1980 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.5 5,884
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017