Giriş Kayıt
Antony Wood

Antony Wood


Yapımcı, Senarist

Antony Wood, yapımcı, senarist. Marcella (2016), (2011) Fresh Meat (2011), (2011) Anubis Evi (2011), (2011) Geordie Shore (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tony Wood
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı 7.4 7,800
2011 Komedi Yapımcı 7.9 11,209
2011 Reality-TV Yapımcı 5.3 3,781

Anubis Evi
2011 Dram Yapımcı 7.5 3,564
2010 Reality-TV Senarist
Yapımcı
3.1 1,846
2008 Dram Yapımcı    
2000 Dram Yapımcı 7.5 895
1995 Dram Yapımcı 5.1 3,377
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017