Giriş Kayıt
Antony Wood

Antony Wood


Yapımcı, Senarist

Antony Wood, yapımcı, senarist. Marcella (2016), (2011) Fresh Meat (2011), (2011) Anubis Evi (2011), (2011) Geordie Shore (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tony Wood
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı 7.4 8,086
2016 Aksiyon Yapımcı 6.3 186
2011 Komedi Yapımcı 7.9 11,409
2011 Reality-TV Yapımcı 5.3 3,788

Anubis Evi
2011 Dram Yapımcı 7.5 3,583
2010 Reality-TV Senarist
Yapımcı
3.1 1,846
2008 Dram Yapımcı    
2000 Dram Yapımcı 7.5 895
1995 Dram Yapımcı 5.1 3,397
Film Altyazıları
The Foreigner (9,425) The Mountain Between Us (5,642) Flatliners (5,546) Beyond Skyline (3,827) Stronger (3,720) Dunkirk (3,647) It (3,534) American Made (2,480) Kingsman: The Golden Circle (2,247) Victoria & Abdul (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017