Giriş Kayıt
Wan-Si Wong

Wan-Si Wong


Oyuncu

Wan-Si Wong, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Aksiyon Oyuncu 7.1 245
1991 Komedi Oyuncu    
1987 Komedi Oyuncu 6.1 32
1986 Aksiyon Oyuncu 5.8 239
1986 Oyuncu 5.0 42
1985 Komedi Oyuncu 6.9 204
1985 Komedi Oyuncu 6.3 92
1985 Oyuncu 5.7 13
1983 Komedi Oyuncu 5.1 12
Dizi Altyazıları
The Flash (7,127) Into the Badlands (3,396) Legion (3,288) Black Sails (2,421) Arrow (2,152) Vikings (1,825) Legends of Tomorrow (1,798) 24: Legacy (1,727) Iron Fist (1,614) Game of Thrones (1,531)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017