Giriş Kayıt
Wan-Si Wong

Wan-Si Wong


Oyuncu

Wan-Si Wong, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Aksiyon Oyuncu 7.1 245
1991 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,546
1987 Komedi Oyuncu 6.1 32
1986 Aksiyon Oyuncu 5.8 239
1986 Oyuncu 5.0 42
1985 Komedi Oyuncu 6.9 204
1985 Komedi Oyuncu 6.3 92
1985 Oyuncu 5.7 13
1983 Komedi Oyuncu 5.1 13
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018