Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Lee Wong

Lee Wong


Oyuncu

Lee Wong, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Takeo Lee Wong
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgür Woodstock
2009 Komedi Oyuncu 6.7 25,013
2009 Komedi Oyuncu 6.7 3,802
2009 Dram Oyuncu 6.5 533
2008 Macera Oyuncu 4.2 13,344

Ölümcül Silah
2008 Aksiyon Oyuncu    

Anestezi
2007 Suç Oyuncu 6.5 64,353
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 201
2005 Dram Oyuncu 3.0 135
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093
2001 Dram Oyuncu 3.6 763

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Oyuncu 6.5 65,999
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017