Giriş Kayıt
Lee Wong

Lee Wong


Oyuncu

Lee Wong, oyuncu. Özgür Woodstock (2009), (2007) Anestezi (2007), (1994) New York Undercover (1994), (2009) Children of Invention (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Takeo Lee Wong
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.5 56

Özgür Woodstock
2009 Komedi Oyuncu 6.7 26,282
2009 Komedi Oyuncu 6.7 4,602
2009 Dram Oyuncu 6.5 533
2008 Macera Oyuncu 4.2 13,344

Ölümcül Silah
2008 Aksiyon Oyuncu    

Anestezi
2007 Suç Oyuncu 6.5 67,584
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 201
2005 Dram Oyuncu 3.0 135
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093
2001 Dram Oyuncu 3.6 763

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Oyuncu 6.5 69,879
1998 Komedi Oyuncu 7.4 72
1994 Suç Oyuncu 7.9 1,587
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018