Giriş Kayıt
Ken Wong

Ken Wong (50)


Oyuncu

Ken Wong, 04 Şubat 1967 Hong Kong doğumlu oyuncu. (2006) Şaşkın Hırsızlar (2006), (1995) Moonlight and Valentino (1995), (2004) One Nite in Mongkok (2004), (2014) Mo jing (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1967
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Hap-Hei Wong
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 47 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,003
2010 43 Komedi Oyuncu 4.6 485
2008 Oyuncu    
2007 40 Korku Oyuncu 5.7 303
2006 39 Komedi Oyuncu 4.8 69
2006 39 Komedi Oyuncu 5.2 168

Şaşkın Hırsızlar
2006 39 Aksiyon Oyuncu 6.7 9,473

Efsane
2005 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 11,343
2005 38 Komedi Oyuncu 5.9 335

One Nite in Mongkok
2004 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,115
2003 36 Komedi Oyuncu 6.9 837
2002 35 Macera Oyuncu 4.3 57
2002 35 Gerilim Oyuncu 7.7 24
2002 35 Gizem Oyuncu 5.5 40
2001 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 65
2001 34 Suç Oyuncu 7.5 1,156

Müthiş Takım
2000 33 Aksiyon Oyuncu 5.3 253
2000 33 Korku Oyuncu 4.6 49
1999 32 Aksiyon Oyuncu 6.1 46
1999 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,923
1998 31 Aksiyon Oyuncu 5.4 459
1995 28 Dram Oyuncu 5.8 2,987
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017